• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek kayınvalide ve tv

Selamlar bebeğim 4 aylık şuan 10 aylık olduğunda işe başlamayı düşünüyorum kayınvalidem bakarım diyor ev de görümcem de var o da bakarız diyor ama ara sıra gittiğimizde ağlayınca sakinleşsin diye tv gösterdiler birkaç dakika yok dedim yine aynısını yaptılar ( daha öncede de kayınvaldem çocuğun agzına reçel sürmeye çalıştı elinden aldım) şimdi ben nasıl güvenip işe başlayacam kafam hep kalıcak çalılmamda lazım borçlar var eşim bakıcı ve kreşe aşırı karşı bebek olduğu için nasıl bir yol izlemeliyim
Bu konuları neden bebek doğmadan planlamıyorsunuz ki?

Zaten en kötü ihtimal 2 seneyi doldururum şöyle düşündüm 4.sınıf okutyodum sizi ben mezun edeceğim dedim sınıfıma o dönemde borcumuzun taksidi artacak martta başlıcam hazirana kadar denemişte olurum baktım iyi bakılıyo ediyor devam ederim dedim bakılmıyosa Eylül'de borcumuz zaten bitecek kalan bir yılıda kullanır çocuğuda 2 yaşına getiriröim diye düşündüm
Bence baslamayın ücretsiz izine devam edin Eylül de bitecek borc için neden bir kac ay işe gideceksiniz ki iznizi devam ettirin sonra kreşe verin.

Seni bilemem de ben asla güvenmem, çünkü ben yanındayken emzirmeye kalktı benimkisi, o gün bugündür yüzüne de bakmıyorum, kızdım diye soğuğuz, Allah düşürmesin emanette etmem.
Gerizekalı kaynanamın yalnız olmadığına sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Benimki manyak da bana ben verdim ama kızın emmedi demişti sapık mıdır nedir? Kırk yıl düşünsem torunu emzirmek aklıma gelmez ne cins bir sapıklık bu🤬

Gerizekalı kaynanamın yalnız olmadığına sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Benimki manyak da bana ben verdim ama kızın emmedi demişti sapık mıdır nedir? Kırk yıl düşünsem torunu emzirmek aklıma gelmez ne cins bir sapıklık bu🤬
Bende millette duyuyordum da yok artık diyordum, sıyırmış emziricem diye beynim oynadi, gerçekten iyi değiller.

Selamlar bebeğim 4 aylık şuan 10 aylık olduğunda işe başlamayı düşünüyorum kayınvalidem bakarım diyor ev de görümcem de var o da bakarız diyor ama ara sıra gittiğimizde ağlayınca sakinleşsin diye tv gösterdiler birkaç dakika yok dedim yine aynısını yaptılar ( daha öncede de kayınvaldem çocuğun agzına reçel sürmeye çalıştı elinden aldım) şimdi ben nasıl güvenip işe başlayacam kafam hep kalıcak çalılmamda lazım borçlar var eşim bakıcı ve kreşe aşırı karşı bebek olduğu için nasıl bir yol izlemeliyim
Asla çocuğunuzu başkasına emanet etmemelisiniz herkesin yetiştirme tarzı farklıdır tv telefon ekran konusunda katılıyorum eşiniz bakıcı kreş gibi durumlara karşıysa sizde babaannesine güvenmiyorsanız çalışmayın eşiniz çalışmanız gerektiğini borçlar olduğunu söylediğinde aklım çocuğumda kalıyor bakıcı tutar eve kamera yerleştirirsek çalışabilirim dersin olur biter yok olmaz derse çalışma bebeğinle ilgilen

Hem paradan hem guvenemediğinden zaten dayak mayak olayları yuzunden
Evet katılıyorum ama kendi evinizde bakabilecek bir bakıcı bulur eve de kamera yerleştirirsin olur biter böyle yapan çok tanıdığım var sıkıntı olursa bakıcıyı değişirsin hem senin çalışanın bebeği senin istediğin şekilde bakmak zorunda ekranla alakalıda sorunun kalmaz

9 yaşında erkek kardeşim var ve maalesef küçüklüğünden beri ekran bağımlısı elinden telefon tablet asla düşüremiyoruz okulda sosyal anlamda sıkıntı yalıyor sosyalleşeniupr lütfen ekran anlamında kötülük etmeyin öncelikle çocuğunuzu düşünün belli ki eşiniz parasına kıyamıyor ailem baksın diyor

İmkanınız var ücretsiz izne ayrılın.bende öğretmenim ilk kızımda da ayrılmıştım ikincisinde de.suan kızım 15 aylık bu yılda izin aldım.kredi borcumuz var ama çocuklarımi hiç tanımadığım birine bırakamam.ozellikle ilk iki yıl imkan varsa kesinlikle anne bakmalı.

Borç varsa çocuk niye? Ayrıca ne olursa orda mükemmel bakılmayacak . Aynı benim babam kardeşim doğduğunda babaanneme bak dedi, bakamam sigarasız duramam dedi. Babamda ona düşman kesildi, çocukken hak verdim ama şimdi babaannem haklıymış mecbur mu? Ona mı güvendiler ? Kardeşimide beni de anneannem büyüttü. Nasıl mı? Her şeyi kendilerinde hak görerek, azarlanarak küçümsenerek. Yaşım 30 a geldi hala bile karışma hakkı buluyor kendinde seni ben büyüttüm diye söylenerek

Borç varsa çocuk niye? Ayrıca ne olursa orda mükemmel bakılmayacak . Aynı benim babam kardeşim doğduğunda babaanneme bak dedi, bakamam sigarasız duramam dedi. Babamda ona düşman kesildi, çocukken hak verdim ama şimdi babaannem haklıymış mecbur mu? Ona mı güvendiler ? Kardeşimide beni de anneannem büyüttü. Nasıl mı? Her şeyi kendilerinde hak görerek, azarlanarak küçümsenerek. Yaşım 30 a geldi hala bile karışma hakkı buluyor kendinde seni ben büyüttüm diye söylenerek
Zaten kamera koyulsa bazı anane babane evlerinde gördüklerinizede dayanamazsıniz o emziklerin yere düşüp yıkanmadan bebeğe verilmesinden tut çocuğun derdini anlamamak dahil zaten kim ne derse desin insan belli bir yaşa gelince anne gibi olamaz yorulur dalar tahammülü kalmaz bebek yada çocuk her neyse sussun diye eski çağlardan kalma şeker cukulata abur cubur aklınıza ne gelirse işte . Yaş ve enerji kafa kaldırması çok önemli o yaşta kadın ne yapsın yaşı genç bile olsa içi curumustur belki kendi cocugunu büyüttüğü baktığı gibi bakmaz bakamaz .İstisnalar vardır belki

Back
X