Sanki bi lokma var boğazımda yutkununca aşağı iniyor tekrardan yukarı çıkıyor hergün tam aynı saatlerde oluyo acaba psikolojik mi yada hamilelikle bi alakası varmıEvet bebek büyüdükçe organlar yukarı doğru hareket ediyor mide sıkışıyor normal yani hissettikleriniz
Çok tşk ederimdaha fazla cignemeye calisin. cok doymamaya calisin ve belli bir saatten sonra yemeyin. uyku saatinize gore uc saat once kati alimini kesin. saglikli dogumlar dilerim simdiden.
Sağlıkla alın kucağınıza inşallah peki sizde de sanki boğazda bir lokma kalmış hissi oluyo mu yada oldu mu benim genelde akşam saatlerinde başlıyo ya bu his uyuyunca yok oluyor gündüz de yok aynı saatlerde başlıyor daha doğrusu aklıma geldiğinde hemen oluşuyorBende 36 haftalık hamileyim ve aynı durumdayım bebiş mideye baskı yaptığı için oluyo tam doymadan sofradan kalkın vede hafif şeyler tüketin benim tavsiyembenim kuzum bu ara aşağı inmeye başladı sanırım doğum yaklaştıkça rahatladım az da olsa
Böyle yutkunduğunuzda sanki aşağı iniyor hemen yıkarı çıkıyor tekrar değil mi bazen köyü birşey mi var acaba diyorum ama öyle olsa günün her saatinde olur diyorum değil miBende de genelde akşam oluyo ama sanırım yemeği fazla kaçırdığım da oluyoevet lokma boğazda kalmış aşağı inmiyo hissi oluyo
Dediğim gibi yemekten tam doymadan kalk canım ve ağır şeyler fazla yağlı kızartma vs mümkün olduğunca az tüket tam anlamıyla geçmese de ben rahatladım az da olsa
Amin tşk ederim sizin az kalmışBu arada siz de sağ salim kucağınıza alın inşallah
Evet gün sayıyoruz artıkAmin tşk ederim sizin az kalmış
Bebişlerimizin doğum tarihi aynıBen de var aynı sorun hem de mide yanmasıyla beraberne sabah ne akşam farketmiyor. Yemek yemekten korkar oldum. Ama bebeğim sağlıkla gelsin de bi şekilde geçecek bu günler
İnşallah sağ salim gelsinlerBebişlerimizin doğum tarihi aynıbenim de 6 mart ama sezeryan olacğm ben zorunlu sebeplerden yani erken alınacak
Umarım sizde kucağınıza sağ salim alırsınız bebişinizi
Yumru hissi mi sizin de tam boğazda bi lokma kalmış gibi değil mi yutuyosun da gitmiyoBen de var aynı sorun hem de mide yanmasıyla beraberne sabah ne akşam farketmiyor. Yemek yemekten korkar oldum. Ama bebeğim sağlıkla gelsin de bi şekilde geçecek bu günler
Aminn inşallah benim kızım biraz küçük gelişimi azcık geride ama napalım sağlıkla gelsin inşallah doğunca çabuk toparlanırİnşallah sağ salim gelsinlerbenimki şimdilik normal görünüyor, hatta doktorum nedense 38. Haftada geleceğinden çok emin
Sizinki de sağlıkla gelsin, huzur mutluluk getirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?