• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yedigin iki bucuk senemide gönder!!!!

Allah gönlüne göre versin, nasıl biri olduğunu erken görmüşsün boşver giden 2,5 sene olsun evlilik hayallerin olsunn.. evlenipte bütün ömrün olmamış. bence şanslısın şükretmelisin canım..

biliyorum günü gelicek ve IYIKI olmamis diyecegim. ama suan hissettigim tek sey üzüntü. elbette sükrediyorum dua ediyorum ama üzüntümü atlatamadim kolay degilmis..

Omur boyu cekmektense 2,5yilina olsun olan..daha iyisi cikar umarim ama kolayda bulunmuyor bu kismet isleri...evlilik zor is dogru insani bulup ona guvenmek......hakkinda hayirlisi olsun...uzme tatli canini..birak o seni uzduguyle kalsin son gulen iyi guler ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben olsam koca bi nah yapar fotoğraf ceker postalarim. al sana iki bucuk sene canim hayrini gor.

Omur boyu cekmektense 2,5yilina olsun olan..daha iyisi cikar umarim ama kolayda bulunmuyor bu kismet isleri...evlilik zor is dogru insani bulup ona guvenmek......hakkinda hayirlisi olsun...uzme tatli canini..birak o seni uzduguyle kalsin son gulen iyi guler ;)

Tabikide öyle bunada bin sükür. Gecde olsa gercek yüzünü gördüm nisanlandiktan sonra. Nisan atmak evlenip bosanmaktan daha kolay.. Amin ins Allah herkesei iyi insanlarla karsilastirsin. Gercekten cok zormus. Taniyorum biliyorum dedigin insani aslinda hic taniyamiyormus insan. 2 bucuk senede görememisim gercek yüzünü buna üzülüyorum.. Ve onun icin gösterdigim caba ve sabira.. Simdi bile etrafa beni kötülüyorlar ailecek, kendi yaptiklari ayiplardan saygisizliklardan bahsetmiyorlar bile.. ALLAH büyükdür ona havale ediyorum..

ben olsam koca bi nah yapar fotoğraf ceker postalarim. al sana iki bucuk sene canim hayrini gor.

Ah ah daha cok seyler hak ediyorya neyse. Artik ne görmek istiyorum onu nede yüz göz olmak. Allaha yakin bana uzak olsunlar. Insallah ne görürüm nede karsilasirim bundan sonra..

Back
X