- 4 Kasım 2009
- 1.644
- 6
- 156
- Konu Sahibi BenArabesk
cokomel ,halley,coko prens vardi ne tatliydilar oyle,meyveli sakizlar vardi kavunluya bayilirdim o koku hep hairlatir cocuklugumu:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
annem tekstil de çalışırdı bende oranın kreşinde büyüdüm 7 yaşına kadar. 3 vardiya olunca alakasız zamanlarda uyanır yumuşacık ıslak ıslak ekmek girerdi ağzımın içine kaşık kaşık.. evet DOĞRANIK..!! ona bu adı bizim sülale vermiş olmalı herkes az çok bilir doğranığı vazgeçilmez lezzetimizdi o bizimhala canım çeker annemin evine gidince bi yiyesim tutar.. tabi abim ve babam (ve artık kocam) biz yokken ye şu iğrenç şeyi diyerek beni reddederler.. gelelim bu iğrenç görünen muhteşem lezzete
önce bi tabak alıp bir kısım çay dolduruyosunuz sonra içine şeker koyuyosunuz karıştırırken tadına bakmayı ihmal etmiyoruz.(tabakta çay ooh yeahh) istediğimiz kıvamı bulunca 1 tatlı kaşığı yağ koyuyoruz içineevet yağ, margarin... karıştırmaya devam... sonra bayat ekmekleri bir kenarda doğramaya başlıyoruz lokma lokma ve foşş diye içine atıveriyoruz üstüne de ezine peynir kıvamında bi peyniri iyice gezdiriyoruz.. sonra da ayı gibi yiyoruz onu
bunu rahmetli dedem bile severek yerdi. hadi onun dişleri yok; almanyadaki teyzemin çocukları 36-40 yaşlarında ve biz hiç utanmıyoruz. yihhuuuuuu
not: şimdi bunu yazdım; deneyin diye mi? hayır.. hassas bir bünyeniz varsa kaldıramayabilirsiniz. çünkü içindeki ekmekler bittikten sonra bir bulaşık suyumsu bişey kalır içinde. ki abim direkt böyle adlandırır ve ben o suyu kaşıklayınca tü allah belanı versin der hızla uzaklaşır ortamdançocuğunuz varsa bir alternatif olabilir fakat kendiniz için denemeyin..
not2: bak sakın!!!
koyun boku şeklınde bı sey vardı bakkallarda satılırdı o hep aklıma gelır![]()
brodil şurubu içmeyen var mı kızlar:)) kokusu hala burnumdaaaaa:))