Yedikleriniz

jade_06

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2008
878
396
648
hiç kahve içtinizmi nescafe canım cok cekıyo ama bebşe bi etkii olurmu

çay ve kahvedeki etkin maddeler aslında süt üretimini de tetikliyomuş...ama bebeği de tetikliyomuş:)))uykusuz kalabilirsiniz..kahveyle pek aram yok benim ama, artık açık çay içiyorum sabahları 1 bardak..fazlası zarar..çok canın çektiyse iç bence:))

sağoluun yarım bardak içtim.ilk defa içtimde tereddütlü içtim hamılelıkten beri içmıyodum:D
özlemişim

accıktan bişiy olmazda..ben çok çay içiyorum ya..duramıyorum içmedennn

ne kadar uzun bi süreç söyle bi kola içemedim rahatça...
kımse krısmadan
1 sene oldu:D

ben de 2 kere neskafe ıctım henuz, ama cay ıcıyorum gunde 2-3 bardak canım ıstıyo napım..
ya bı de yemek olarak neye dıkkat edıyosunuz kı bebıse gaz yapmasın?

ben bahratlı her yemekten uzak durmaya calısıyorum tabi hiçte yemıo değilim ama mumkun oldugunca az yıyorum.
vede bakliyat yemekleri yemyorum

kışın pek sebze de olmuyo kı walla ben ne yapacagımı sasırdım..
bı de acı yıyınce sutu etkıler mı acaba?

valla ben kahvede içiyorum çayda..
hele çay akşamları bolca içiyorum..çok şükür şu aralar kuzumda bi uykusuzluk vs.yok..
kokrmayn hanımlar..

acı yiyiynce etkılıyomu bilemıyorum am geçen 2 tane sadece çiğ köfte yedim :D
sabahları saat 8 gibi normalde kakasını yapar oğlene kadar yapamad cok zorlandı sanrım etkıledı diye düşünüyyorum.tabi farklı bişeyde olabilir.

çok acıyı sevmem bende yememde çok ama sanmıyorum o kadar etkiliceni,
kayısı yedinizde yada suyunu içtinizde bebişlerde cırt cırt yapıyomu kakasını ? sanmam kaydirigubbakcemile3

bn 1 ay önce kola ıstemıstım su acunun reklamından cnm cekti sütüm cektı resmen sağ göğsum semsert oldu. aklıma gelmedı kola basta ama snra k.valdem dedı bısey cnn cektımı dıye kola dedım ve hemen içtim gectı :) cay ıcıyorum bu arada kahvede ama abartmıyorum.. sebzeler de hep gaz yapıcı ne kadar dıkkat etsemde kacıs yok... şaşırdım bnde napcamı.. ne yıcemi... hayırlısı bakalım ıdare edıyoz

kahve içiyorum arada 1 fincan fln ama türk kahvesi. nescafede daha cok kafein varmış. kahve etkilemedi ama gecenlerde 2 gün çayı baya abartmıştım o iki gün yavrum resmen eziyet cekti hiç uyuyamadı hergün 9 da uyuyan cocuk 12ye kadar uyku gozunden akmasına ragmen uyuyamadı :( o agladıkca benim içim gitti. ama dediğim gibi abartmıştım abartmadıgın sürece sorun olmaz inşallah.

bn 1 ay önce kola ıstemıstım su acunun reklamından cnm cekti sütüm cektı resmen sağ göğsum semsert oldu. aklıma gelmedı kola basta ama snra k.valdem dedı bısey cnn cektımı dıye kola dedım ve hemen içtim gectı :) cay ıcıyorum bu arada kahvede ama abartmıyorum.. sebzeler de hep gaz yapıcı ne kadar dıkkat etsemde kacıs yok... şaşırdım bnde napcamı.. ne yıcemi... hayırlısı bakalım ıdare edıyoz

Evet canım,bende de aynısı oldu.ateşim çıktı 40a ta o derece..
benim canımda makarna istemişti ama bilmediğim için böyle bşeyi önemseyip yapmamışdım.söylediklerinde öğrendim ve hemen yedim geçti guclubacismile

nescafe kafeinsiz al tadında hic bir fark yok bence. Ben ondan aldım severek iciyorum. Türk kahvede kafeinsiz satılıyor ondanda aldım canım istedigi zaman ondan yapiyorum. Hamileligimdede ondan ictim. Siyah cay hic icmiyorum Bitki caylari ve emzirme caylari iciyorum

Back
X