Elif Onur Üyesi Pro Üye 12 Temmuz 2006 35.117 31.109 1.123 61 Konya 16 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Elif #1 Çeyrek patates Çeyrek havuç 1 tatlı kaşığı kırmızı mercimek 1 tatlı kaşığı çift çekilmiş kuzu kıyması 1 tatlı kaşığı tereyağ 1 tatlı kaşığı tel şehriye İçme suyu Yedim Büyüdüm Bebek Çorbası Tarifi Yapılışı Patates ve havucu minik doğrayalım ve bütün malzemeler tencereye koyalım. Üzerini geçecek kadar içme suyu koyup pişirmeye bırakalım Havuç ve patates piştikten sonra blendırdan geçirelim. Su miktarına göre ekleme yapabilirsiniz nefisyemektarifleri.com
Çeyrek patates Çeyrek havuç 1 tatlı kaşığı kırmızı mercimek 1 tatlı kaşığı çift çekilmiş kuzu kıyması 1 tatlı kaşığı tereyağ 1 tatlı kaşığı tel şehriye İçme suyu Yedim Büyüdüm Bebek Çorbası Tarifi Yapılışı Patates ve havucu minik doğrayalım ve bütün malzemeler tencereye koyalım. Üzerini geçecek kadar içme suyu koyup pişirmeye bırakalım Havuç ve patates piştikten sonra blendırdan geçirelim. Su miktarına göre ekleme yapabilirsiniz nefisyemektarifleri.com