• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Yeditepe Üniversitesi hastanesi - Erkut Attar

madreniz

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
125
21
298
Merhaba,

Erkut Attar'da ya da bu kurumda tüp bebek tedavisi gören var mı? Genelde ilgisiz oldukları ile alakalı 2 yorum dışında bir şey göremedim, sizlerin tecrübesi varsa aktarabilir misiniz?

Merhaba ben de tedavideydim prp artı tüp bebek toplama işlemi oldu ilgisiz değiller asistan hemşiresi ve yardımcı doktorları sürekli dönüş yaparlar. Su an başka bir nedenle transfer yapmadık beklemedeyiz. Arkadaşım kendisinde yaptığı tüp bebek le su an hamile.

Merhaba ben de tedavideydim prp artı tüp bebek toplama işlemi oldu ilgisiz değiller asistan hemşiresi ve yardımcı doktorları sürekli dönüş yaparlar. Su an başka bir nedenle transfer yapmadık beklemedeyiz. Arkadaşım kendisinde yaptığı tüp bebek le su an hamile.
Merhabalar hayırlı olsun:) ben de başladım ve dondurdum. Dün neticelendi embriyo adedi vs. Memnun kaldım açıkçası, tüm kontrolleri Erkut bey yapmadı kongrede olduğu için ama toplama işlemi, ilaç dozu tayini tüm süreci kendisi yönetti.

Teşekkürler hakkımızda hayırlsı olsun insallah Mert bey ve çağla hanım da ilgili doktorlar.

Back
X