- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #19.981
Günaydın canımGünaydın kızlar hayırlı sabahlar E Elif_Eylul ablacım bı anda bı dıyetı bırakma ıstegı boyle herseyı yıyım aman nolcak hevesı sızdede oluyor mu
Benide almayı unutmaTamam ozaman bırakip gidiyoruz burayı✌
Oluyor canım arada yokluyor sonra devamGünaydın kızlar hayırlı sabahlar E Elif_Eylul ablacım bı anda bı dıyetı bırakma ıstegı boyle herseyı yıyım aman nolcak hevesı sızdede oluyor mu
Hoşgeldin canım günaydınSelamlar kizlar aceleden tartilamadimcocuklar yalniz birakmiyor,
Amann sen kal hele burdaBenide almayı unutma
Kuzu sporun ve kilo vermen harika gidiyor yerinde olsam o duygu ile savaşırim şimdi bırakırsan eğer daha fazla kilo alacaksın, kiloyu geçtim duygu karmaşası içinde kalacaksın.Günaydın kızlar hayırlı sabahlar E Elif_Eylul ablacım bı anda bı dıyetı bırakma ıstegı boyle herseyı yıyım aman nolcak hevesı sızdede oluyor mu
Önemli olan cuma günü kuzu ya napalim şimdi 3 bardak çay bir bardak su gömdümArtı artı artı
Bende degil iste dün 200 gram artiyken 600 e cikmis yedigimde bisey yokÖnemli olan cuma günü kuzu ya napalim şimdi 3 bardak çay bir bardak su gömdümyine gelmeyecek o eksi bugün
Luppo sana o kadar mı getirmişBende degil iste dün 200 gram artiyken 600 e cikmis yedigimde bisey yok
Hay lupposunaLuppo sana o kadar mı getirmişyemeyelim ödül bize yaramıyor
Heheee yapiyoruzE Elif_Eylul
D u t
karamel Latte
Aamine
C Chikolata_gozlum
@Li_zigi
suspushanimcim
Pandora27
M M_atruska
Gurbettt42
jtaime020626
@Gozdem__
F Frozen01
K Klassklasik
K Kampcikiz
M Mavi Menekse
zmfaze
N Nur_1335
Evet kızlar plank günü başladı sn 5 puan dişleri sıkın ve güzel puanlar kapın pazartesi/salı/ Çarşamba günü son gün hadi bakalım göreyim sizi fit kızlarım yaoariz biz basaririz
Yok kiz yudum yudum yedimLuppoyu lup lup yemeseydin keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?