Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #19.941
Hoşgeldin canımKızlar kp gil buradaydı cumadan beri beni getirdiler kaldılar bugün gittiler gündüzde kuzenimin nişanı vardı oradan öbür kuzenime geçtik ben pertim bundan sonra düzenli gelirim inşallah
Oy canısıı burdayım misafırlerımmmı uğurladım evımı sıldım süpürdüm çocukları duş yaptırdım yatırdım kndımde sporumu yptım duşa gırdım geldımAamine ortim sana güveniyorum kendini spora verdi şuan deli gibi spor yapıyor eminim. Ben de çene çalıyom.
Eki Görüntüle 3024836
13 Mart 2022 Menü E Elif_Eylul
Sabah
2 adet haşlanmış yumurta
4-5 çeri domates
1 kırmızı biber
7-8 zeytin
2 dilim peynir
1 ince dilim kepek ekmeği
3 bardak yeşil çay
Öğle
1 bardak kefir
1 avuç leblebi
1 portakal
İkindi
1 kupa sütlü kahve (filtre)
Akşam
havuç marul kırmızı biber domatesle yağsız limonlu salata
(Yarın kontrol tartısı var "yine bana hasret yine bana hüsran" olmasın dedim)
Spor: 15133 adım M MissHayaLet bir de senin hatrını kırmamak için 2 dakika plank yalnız o konuyla ilgili ayrıca bir başlık açıcam detaylı değineceğim plank mevzusuna
Ortiler:Aamine ve @Pandora27 inşallah iyisinizdir kızlar nasıl gidiyor motivasyonu düşürmeyin durumumuz bu olmasın aleme malamat olmayalım Eki Görüntüle 3024783
Resimlere bakar nefsimizi köreltirizyapamam canısı yani kendim için yapamam ama senin canın mı çekti bebeim sana yaparım
Günaydın
Günaydın kızlar bebe uyandıuyusun tekrar uyku . Gözlerim pert .
Ben tartilmayi unuttum
Bosver ozaman cumaya tartilirsin zaten de pek bişey kaybetmedinBen tartilmayi unuttum
Gecmis olsun ,Rabbim tez zamanda tastamam sifasini versin.Abla nefes alış verişi düzeldi gibi ama saliya kadar burdayiz sonra bazı testler yapıp araştırma Hastanesi'ne gideceğiz anjiyo için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?