Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Gozdem__
@Pandora27
Naptınız canlarım nasıl gıdıyor
ortimm dayak atmışlar gece bana öyle bir uyanmak uyandım. Evi toparladım biraz var gücümle. Henüz spor falan hak getire biraz çalışıcam okunacaklar birikti ondan sonra akşam spor yapmayı planlıyorum. Bir kahve aldım ve şuan size yazmaktayım. Akşam göğüs eti tavuk ızgara gibi yanında salata düşünüyorum dün kaçamak yaptım bugün de spora abanacak hal görmüyorum kendimde yediklerimi kısayım bari. Niye böyle acınası bir psikolojiyle yazdığımı hiç bilmiyorum hahaha dertliyim ama neden acaba

Hayırlı sabahlar az kalorılı Li bır gun olması dılegıyle
Hayırlı sabahlar
Günaydın canım

Sağol kuzum

Günaydın canım
güldüm başıma gelmez inşallah
Günaydın
Ahahah bu da benim gibi rahat vermiyorlar
Benimki dün plankta üzerime oturdu vücudumun titreyen zamanında yapıştım halıya
Squat güzelmiş

Ayyy benim kocanin simdide beli tutuldu
Bugun karantinanin son gunüydu yarin gitcekti evden
Geçmiş olsun

Basina gelmez heralde
Sagol

Basina gelmez heralde
Sagol
Biz gece bez takıyorduk 4 gecedir takmıyoruz 3 gecedir evde seller sular. Bugece kuraklıktı çok şükür gelirmi gelir hiç belli olmaz denize gidelim diye tutduruyor kendine deniz yapası geldimi yandım

@Gozdem__
@Pandora27
Naptınız canlarım nasıl gıdıyor
Ortimm peki sen nasılsın nasıl gidiyor bakayım? Kaptanım E Elif_Eylul ve grubumuzun çok kıymetli üyeleri sizler nasılsınız inşallah diyetlerinizde ve niyetlerinizde ve nefsinizi terbiye ederek kamil insan yolunda başarıyla ilerliyorsunuzdur.
Açlık beni benden etti
bana kalori gerek kalori
ben yanarım dün ü günü
bana kalori gerek kalori

Biz gece bez takıyorduk 4 gecedir takmıyoruz 3 gecedir evde seller sular. Bugece kuraklıktı çok şükür gelirmi gelir hiç belli olmaz denize gidelim diye tutduruyor kendine deniz yapası geldimi yandım
Yok canim ben takmiyorum 1hafta yi gecti maşallahı var ama aksam denize girmis kuzum
Ama oyle seller degil kilodu az ıslak oda onu rahatsiz etmis

Iyiyim canim sen nasilsin
Kendini cok aç birakma oyuzden oluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…