Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #20.861
Aa nere gitti azimliydi ilk gunler
ortimm dayak atmışlar gece bana öyle bir uyanmak uyandım. Evi toparladım biraz var gücümle. Henüz spor falan hak getire biraz çalışıcam okunacaklar birikti ondan sonra akşam spor yapmayı planlıyorum. Bir kahve aldım ve şuan size yazmaktayım. Akşam göğüs eti tavuk ızgara gibi yanında salata düşünüyorum dün kaçamak yaptım bugün de spora abanacak hal görmüyorum kendimde yediklerimi kısayım bari. Niye böyle acınası bir psikolojiyle yazdığımı hiç bilmiyorum hahaha dertliyim ama neden acaba
Gunaydin kizlar
Hayırlı sabahlarHayırlı sabahlaraz kalorılı Li bır gun olması dılegıyle
Günaydın canım
Sağol kuzum
Günaydın canımGunaydin kizlar
Aksam kız rüyasinda anneee biliyomusun denize girdim oynadim aaa negüzel kızım
Deniz nasıldı kızım cok güzel di anne ama çişimi yaptım denize aaa ayıp yapilırmi öyle denize hic
Bir baktimki altına çiş yapmis
Onu anlatmaya calisiyormus
GünaydınGünaydın
Benimki dün plankta üzerime oturdu vücudumun titreyen zamanında yapıştım halıyaAhahah bu da benim gibi rahat vermiyorlar
Squat güzelmiş
Geçmiş olsunAyyy benim kocanin simdide beli tutuldu
Bugun karantinanin son gunüydu yarin gitcekti evden
Tutamadin ortiniAa nere gitti azimliydi ilk gunler
Basina gelmez heralde
Hayırlı sabahlar
Günaydın canım
güldüm başıma gelmez inşallah
Günaydın
Benimki dün plankta üzerime oturdu vücudumun titreyen zamanında yapıştım halıya
Squat güzelmiş
Geçmiş olsun
Uçtu gitti artık
kendime hayrim yokki ortime olsun bende motive edecek orti ariyorumTutamadin ortini
Zaten isteyenleri yapicam bu hafta bidaha herkes kendi sporunu yapsin ben daha napabilirimki gitmek isteyende gitsinkendime hayrim yokki ortime olsun bende motive edecek orti ariyorum
Biz gece bez takıyorduk 4 gecedir takmıyoruz 3 gecedir evde seller sular. Bugece kuraklıktı çok şükürBasina gelmez heralde
Sagol
Aynen canim sen elinden geleni yapiyorsun zatenZaten isteyenleri yapicam bu hafta bidaha herkes kendi sporunu yapsin ben daha napabilirimki gitmek isteyende gitsin
Uçtu gitti artık
Ortimm peki sen nasılsın nasıl gidiyor bakayım?
Gelir geri kaçar@Li_zigi son kez etiket yapiyorum geliyomusun gelmiyomusun bidahada yazmicam
Geldim abla telim dondu ,anca kendine geldi.
Yok canim ben takmiyorum 1hafta yi gecti maşallahı var ama aksam denize girmis kuzumBiz gece bez takıyorduk 4 gecedir takmıyoruz 3 gecedir evde seller sular. Bugece kuraklıktı çok şükürgelirmi gelir hiç belli olmaz denize gidelim diye tutduruyor kendine deniz yapası geldimi yandım
Kaptanım yine kızmış.@Li_zigi son kez etiket yapiyorum geliyomusun gelmiyomusun bidahada yazmicam
Iyiyim canim sen nasilsinOrtimm peki sen nasılsın nasıl gidiyor bakayım?Kaptanım E Elif_Eylul ve grubumuzun çok kıymetli üyeleri sizler nasılsınız inşallah diyetlerinizde ve niyetlerinizde ve nefsinizi terbiye ederek kamil insan yolunda başarıyla ilerliyorsunuzdur.
Açlık beni benden etti
bana kalori gerek kalori
ben yanarım dün ü günü
bana kalori gerek kalori
Eki Görüntüle 3026101
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?