- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #20.901
Herkes pes etti diyolarkimin motivasyona ihtiyacı var
Annemler karatay dalar ama bnde Selçuklu da oturdum realin arkasında stadın o taraflarda ama şimdi eşiimin işinden dolayı izmire geldık ıkı ayrıdır burdayızSelçuklu canım. Sen?
Herkes pes etti diyolar
Sopayı görünce tamamdır benim yok tam motiveyim canımm abovvkimin motivasyona ihtiyacı var
puuuh size
Az kaldı uçucam burdan sizeSopayı görünce tamamdır benim yok tam motiveyim canımm abovvyiycez sopayı
Az kaldı uçucam burdan size
Ben şahsen inandım hiç yorma sen kendini uçarak ben tamamım herkes dersini aldı benceAz kaldı uçucam burdan size
Diyat konusunfa eşimle sıkıntı yaşadım filizim ben sohbetinize katılırım inşallah istediğimiz beklediğimiz bir duamız var ondan sonra gelirim aranızaGünaydın canım
İnşaAllah herkes iyi olur toparlar
Günaydın canım
Zaten şaşırmıştım geldigineDiyat konusunfa eşimle sıkıntı yaşadım filizim ben sohbetinize katılırım inşallah istediğimiz beklediğimiz bir duamız var ondan sonra gelirim aranıza
Senin kirbac hepimize yetermis lanal şu kırbacı artık
Oo maşallahBnde hemencecik sabahtan kahvemı ıctım suyumu içtim 45dklık zumbayı yapmişşim cocuklar uyurken
Günaydın canımGünaydın kızlar
Abooo yatıyodum kalkıp yürüyeyimal şu kırbacı artık
Bak nasıl etkili
Oo maşallah
Günaydın canım
Abooo yatıyodum kalkıp yürüyeyim
Minnoş sen zayıflamak istiyorsun eşin nayır nolamaz mı diyor? Ay benimki dese keşke benimki karışmaz tehlikeyi bilir çünkü ay karışsa ben gaza gelir safinaza dönerim ne iyi olurdu ah bir karışsa ya bana.Diyat konusunfa eşimle sıkıntı yaşadım filizim ben sohbetinize katılırım inşallah istediğimiz beklediğimiz bir duamız var ondan sonra gelirim aranıza
Benim ki.de istemiyoMinnoş sen zayıflamak istiyorsun eşin nayır nolamaz mı diyor? Ay benimki dese keşke benimki karışmaz tehlikeyi bilir çünkü ay karışsa ben gaza gelir safinaza dönerim ne iyi olurdu ah bir karışsa ya bana.
Totom küçülsün istemiyomuş paşam
Çok yorgunum kız böyle yatıp kalkmayasim var sizden naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?