- 16 Aralık 2019
- 21.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.267
- 598
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #21.081
OlucazBenımde 65 68arası olmak istiyorum
TamamZaten şaşırmıştım geldigine
Allah gönlüne göre versin am az az kilolarini verki rahat olasin
Spor yapın diye boşuna dürtmuyorumSpor yapmasam sıkılaşmazdım
Ben severim sporuSpor yapın diye boşuna dürtmuyorumsizi
Asıl zaten sıkılaşmak benceOlucaz
bn bından önce oglımdqyken de yaptım dıyet sadece ondada 20kılo verdım ama sporsuz bı sıkılasma olmamıstı gobegımde kaldı bunda hemen diyetle bırlıkte sporlara başladım dırekOlucaz
Ben geçen sene baya verdim spor ve diyetle kışın evde olup her gün 1 ekmek tost yiyince aldım geriAsıl zaten sıkılaşmak bence
bn bından önce oglımdqyken de yaptım dıyet sadece ondada 20kılo verdım ama sporsuz bı sıkılasma olmamıstı gobegımde kaldı bunda hemen diyetle bırlıkte sporlara başladım dırek
Ahahaa bnde hamileyken cok yedım bır ekmek tostBen geçen sene baya verdim spor ve diyetle kışın evde olup her gün 1 ekmek tost yiyince aldım geri
Çitos çikilata bi sürü abur cuburAhahaa bnde hamileyken cok yedım bır ekmek tost
Aa maşallah boyun uzunmuş kilon da aşırı değil verirsinBenım mı 170boyum 81 85 de kılom
Allah sağlık sıhhat versin büyürler birgün inşallahBizimkiler de aynı 3 bir araya gelince ortalık savaş alanı oluyor
Amin canım hepimizin evlatlarına sağlık versin inşallahAa maşallah boyun uzunmuş kilon da aşırı değil verirsin
Allah sağlık sıhhat versin büyürler birgün inşallah
Sapsik
Daha eğlenceli olur benceSapsik
İnşşllh bebegımAa maşallah boyun uzunmuş kilon da aşırı değil verirsin
Allah sağlık sıhhat versin büyürler birgün inşallah
Tamam yapalım canim onu da deneyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?