- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #21.061
Bende ölçü alayım o zaman. Güzel olacak kesin güzel sporlar yapıyorsunBenim 2 hafta da değişiklik oldu bakalım ay sonu ne olacak ölçü aldım bakayım
Evet canım.O zaman spor şart
7 günlük şeysi buAcaba bndemı pilatese başlasam basen erıtmenın yanında ne dıyorsun
Canım sen bilirsin ben hafta hafta olanı yapıyorum pilateste güzel.Acaba bndemı pilatese başlasam basen erıtmenın yanında ne dıyorsun
Canım bu sefer uzun vade yapmayı düşünüyorum çok yattım yattığım günlere sayayım artıkBende ölçü alayım o zaman. Güzel olacak kesin güzel sporlar yapıyorsun
Evet canım.
Erir erir sende o azim var maşallah7 günlük şeysi bu4. Günümdeyim iç bacağım sertleşti inşallah erir
Sesi çıkmıyorkaçamak yapılmıyo demi @HuZuNMeLeGi
Sıkılaştım ama çok şükür sabah da belimi ölçtüm şok oldum 6 cm incelmişErir erir sende o azim var maşallah
Kesin kaçamak peşindeSesi çıkmıyor
Basen için mi bu vıdyoda
SüperSıkılaştım ama çok şükür sabah da belimi ölçtüm şok oldum 6 cm incelmiş
Evet canım 4. Günüm sıkılaştı sertleştiBasen için mi bu vıdyoda
Kaça kaca kaçamak yapıyor benceKesin kaçamak peşinde
Evet ilk ölçüm 90 dıSüperya ne güzel gitmus sıkılaşmak her zaman daha iyi daha zayıf durursun
Bence çok güzel o zaman istediğin olculere ve sonrasına kadar devam durmak yokEvet ilk ölçüm 90 dışimdi 84
Hedef 65Bence çok güzel o zaman istediğin olculere ve sonrasına kadar devam durmak yok
10 kilo kalmış zaten sen hemencik verirsin onuHedef 65
İnşallah10 kilo kalmış zaten sen hemencik verirsin onu
Benımde 65 68arası olmak istiyorumHedef 65
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?