- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #21.521
Bende wasgectım zaten ayyyYo yo yoooooassslaa
O zamann dansO zaman harekete devam
Günaydın canım Allah kolaylık versinHerkese günaydin yine ders yollarindayim.
Gece gec saate kadar dersleri toparlamaya calisiyorum uykudan baska aklima bisey gelmiyor. Ama 3 hafta daha dayanmam lazim sonrasinda rahatlayacagim
Allah işini rast getirsin canım kolaylastirsinKızlar çoçuklara rendevu aldım doktordan götürmem lazım . Oda uzak arabayla gitmem lazım . Ama çok uykusuzum . Ne yapacam bilmiyorum. Bebede uyandı uyumayacak niyeti yok
Bit kahve ic bakalim ortim belki kendine gelirsin. Ben de sabahlari nereye gidersem gideyim kahve aliyorum. Yoksa uyuklamaya basliyorum belli bir zaman sonra.Kızlar çoçuklara rendevu aldım doktordan götürmem lazım . Oda uzak arabayla gitmem lazım . Ama çok uykusuzum . Ne yapacam bilmiyorum. Bebede uyandı uyumayacak niyeti yok
Sagolasin canim , Rabbim herkese kolaylik versin.Günaydın canım Allah kolaylık versin
Bakayim canım ama yazdinmi buraya bilmiyorum
Günaydın canımHerkese günaydin yine ders yollarindayim.
Gece gec saate kadar dersleri toparlamaya calisiyorum uykudan baska aklima bisey gelmiyor. Ama 3 hafta daha dayanmam lazim sonrasinda rahatlayacagim
Gecmis olsun canimKızlar çoçuklara rendevu aldım doktordan götürmem lazım . Oda uzak arabayla gitmem lazım . Ama çok uykusuzum . Ne yapacam bilmiyorum. Bebede uyandı uyumayacak niyeti yok
Simdi yaziyodum eylülü çise götürdüm@Li_zigi 17 subatmis
Bu coşkuya aksami düşünemiyorumakşamı iple çekiyorum
Kolay gelsin kaptanim nasil gidiyor , bitti mi bez olayi ?Simdi yaziyodum eylülü çise götürdüm
Sen yorulma kaptanellamSimdi yaziyodum eylülü çise götürdüm
Afiyet olsun canımGelelim zurnanin zirt dedigi yere,
Dün ne yedim
Ögle 14.00
Salata
4yk karabugday pilavi
Et sutuna corba
Ara 16.00
Yarim elma
Aksam 19.00
Salata
Ayran
4yk purinc pilavi
Kavurma
Bir dilim tt ekmek
Su 1 litre
Spor 4.000 adim
M MissHayaLet
E Elif_Eylul
Dur kız sizi değil herifi kırbaçlicam bu seferVur bizi kirbacla ,parcala
Adam çok sevinecekBu coşkuya aksami düşünemiyorumcosku dedim de Esra eroldaki adam geldi aklıma hiçte sevmem izlemeyi adımın tipini görünce konuyu merak etmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?