Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese günaydin yine ders yollarindayim.
Gece gec saate kadar dersleri toparlamaya calisiyorum uykudan baska aklima bisey gelmiyor. Ama 3 hafta daha dayanmam lazim sonrasinda rahatlayacagim
Günaydın canım Allah kolaylık versin

Kızlar çoçuklara rendevu aldım doktordan götürmem lazım . Oda uzak arabayla gitmem lazım . Ama çok uykusuzum . Ne yapacam bilmiyorum. Bebede uyandı uyumayacak niyeti yok
Allah işini rast getirsin canım kolaylastirsin

Kızlar çoçuklara rendevu aldım doktordan götürmem lazım . Oda uzak arabayla gitmem lazım . Ama çok uykusuzum . Ne yapacam bilmiyorum. Bebede uyandı uyumayacak niyeti yok
Bit kahve ic bakalim ortim belki kendine gelirsin. Ben de sabahlari nereye gidersem gideyim kahve aliyorum. Yoksa uyuklamaya basliyorum belli bir zaman sonra.

Ablaaaaa E Elif_Eylul ben en son ne zaman regl oldum hatirliyonuz mu
Bakayim canım ama yazdinmi buraya bilmiyorum
Herkese günaydin yine ders yollarindayim.
Gece gec saate kadar dersleri toparlamaya calisiyorum uykudan baska aklima bisey gelmiyor. Ama 3 hafta daha dayanmam lazim sonrasinda rahatlayacagim
Günaydın canım
Allah kolaylik versin
Gecmis olsun canim

Afiyet olsun canım
Pilav yemissin ekmek yemeseydin iyi olurdu bide kavurma var yağlımıydi o

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…