- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #21.561
Günaydın ablaGünaydın
Teşekkür ederimGünaydın kuzum
Günaydın canım geçmiş olsun
Sağol kaptanımGünaydın canım çokkk gecmis olsun
Ya Rabbim banada nasip et inşAllah.Nasıl oldun bakalımbiz gece hiç kalkmadan uyumuşuk
Benimkilerde hasta çok geçmiş olsunÇocuklar hasta yine abla gözleri falan akıyor dedim bi gösteriyim
Amin Allah razı olsunAllah işini rast getirsin canım kolaylastirsin
Evden çıkmadan içeyim pek fayda edeceğini sanmıyorum amaBit kahve ic bakalim ortim belki kendine gelirsin. Ben de sabahlari nereye gidersem gideyim kahve aliyorum. Yoksa uyuklamaya basliyorum belli bir zaman sonra.
Sağol canımGünaydın
Günaydın. Geçmiş olsun Rabbim şifa versin
Günaydın canım
Günaydın. Geçmiş olsun kuzum .
Çok şükür hoşgeldin
Günaydın kıss
Günaydın canım
Simit yemeyin anam çok kötü bişey Allah yokluğunu vermesin amma yemeyinAfiyet olsun canımaklında bulunsun 1 simit 4 dilim ekmek ediyor haberin olsun ama sen zaten öğlen yapmamış dengelemissin.
Wuuuhuuu diyecekDur kız sizi değil herifi kırbaçlicam bu sefer
Adam çok sevinecek
Olursun bende bekle bekle anca geldiEee ben 3 gün erken oluyordumhadi şubat 28 çekti bugün regl olmam lazımdı
GünaydınGünsydın
GünaydınGüüüüünnnaaayyyyddddıııınnnnsabah sabah kımler sporun yarısını yptı bakalım BENNN BENNN
GünaydınGeldim, günaydin , menümü yazacagim yoldayim.
Çok şükür kas ağrısı dışında iyiyimC Chikolata_gozlum sütlü çikom nasılsın kuzum ben vardım sen yoktun sen geldin ben yoktumözledim hepinizi
Benden 3 gün önceydi ben 20 si olduğuma göre sende 17 si
Kolay gelsin canımHerkese günaydin yine ders yollarindayim.
Gece gec saate kadar dersleri toparlamaya calisiyorum uykudan baska aklima bisey gelmiyor. Ama 3 hafta daha dayanmam lazim sonrasinda rahatlayacagim
Günaydın canımGünaydın hatunlarnasılsınız bugün keyifler yerindedir inşallah enerjiniz gene tavan sabah sabah
Tutaydin kız daha uyelere ad koyacaktikGidenleri menü listesinden de çıkarttim millet gibi ilk sayfada tutamam gidenleri
Bana göre degil öyle seyler
Yemeyin bacım yemeyin diyetimize yazık benyedim siz yemeyinAksamdan beri bir simittir gidiyor burda zaten ilk sayfaya simit yasak yazcam
Neden gelmesinkiGelir dimi abla
Ahahhaha kocamın aradığı cilveli kadın modeligel buraya vahşi öküzüm derim bende
Öylemi diyosunTutaydin kız daha uyelere ad koyacaktik
YYeme
Yemeyin bacım yemeyin diyetimize yazık benyedim siz yemeyin
Niyesimi var abla. Baksana kırmızı Butttoonn gibi sınırları varrr yeni gelin izliyom ordan kaldı kirmizii ButttoonnNiye kız
Ahahhaha kocamın aradığı cilveli kadın modelicilve sevmem az ders alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?