- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #21.841
Bu cok iyiydiSelam kızlarr
Herkese afiyetli bunun yanında bol eksili bir gün olsun.Aamine hiç sorma canım Pandora27 'nın kutusundan neler çıktı neler iyi güldük eğlendik. Evet herkes kendine hakim olsun ama bunu söyleyen insan 2 parça bitter çikolata yemiştir. Söylediğimi yapın yaptığımı yapmayın Dün çok aç kalmışım ya bugün daha lezzetli bir gün olsun istedim güya.. Hayırlısı kilo veremezsek yandık E Elif_Eylul kaptanın ve hayat koçum M MissHayaLet 'in yüzüne bakamam.
Eki Görüntüle 3027431 Eki Görüntüle 3027432
Ne diyeceğimi bilemedimAcıklı tabi içinde aşk ihtiras tutku
İki TB ekmeği arasında köfteyi köy öyle ye canımİyiyim kaptanım ne olsun ufaktan acıkmaya başladim benbişey dicem kaptanım bizimkiler tutturdu hamburger yapalım evde diye bende yesem iki hamburger ofsayta düşermiyim ceza yermiyim
Aman bitterden birşey olmaz bir büyük kalıp yemedikten sonraSelam kızlarr
Herkese afiyetli bunun yanında bol eksili bir gün olsun.Aamine hiç sorma canım Pandora27 'nın kutusundan neler çıktı neler iyi güldük eğlendik. Evet herkes kendine hakim olsun ama bunu söyleyen insan 2 parça bitter çikolata yemiştir. Söylediğimi yapın yaptığımı yapmayın Dün çok aç kalmışım ya bugün daha lezzetli bir gün olsun istedim güya.. Hayırlısı kilo veremezsek yandık E Elif_Eylul kaptanın ve hayat koçum M MissHayaLet 'in yüzüne bakamam.
Bende çok üzgünüm şu 55 görseydim bariNe diyeceğimi bilemedim
Tek derdimiz bu olsunBende çok üzgünüm şu 55 görseydim barien azından liste de yer kaplamazdim
Biz bitirdik 1 saattir evin icinde top gibi sekiyorumTamam size mutluluklar o zaman biz bitirdik.Yürüyorum
Bnde yenı yattım kanepede bırakmıyor benıBenimde chloe beni bitirmiş
Ben çoğunu yaptım ama
Bi tek yatak odasını toplayamadım beyefendi gelip uyudu
Akşama yemeğimde hazır. Yürüyüş yapmam gerek kanepeyle aşk yaşıyorum. İlişkimizi nasıl bitire bilirim diye düşünüyorum
Ne kadar acıklı
Teşekkür ederim canım
Bitterden bısey olmaz ayy cok yemefıgın surece yanıyom ayaklarım totom bıle tıtrıyorrSelam kızlarr
[ISPOILER][/ISPOILER]
Benimde chloe beni bitirmiş
Ben çoğunu yaptım ama
Bi tek yatak odasını toplayamadım beyefendi gelip uyudu
Akşama yemeğimde hazır. Yürüyüş yapmam gerek kanepeyle aşk yaşıyorum. İlişkimizi nasıl bitire bilirim diye düşünüyorum
Ne kadar acıklı
Teşekkür ederim canım
Selam kızlarr
Herkese afiyetli bunun yanında bol eksili bir gün olsun.Aamine hiç sorma canım Pandora27 'nın kutusundan neler çıktı neler iyi güldük eğlendik. Evet herkes kendine hakim olsun ama bunu söyleyen insan 2 parça bitter çikolata yemiştir. Söylediğimi yapın yaptığımı yapmayın Dün çok aç kalmışım ya bugün daha lezzetli bir gün olsun istedim güya.. Hayırlısı kilo veremezsek yandık E Elif_Eylul kaptanın ve h
Bnde yenı yattım kanepede bırakmıyor benı
Bitterden bısey olmaz ayy cok yemefıgın surece yanıyom ayaklarım totom bıle tıtrıyorr
Pandora kutusunu kapattı bacımSelam kızlarr
Açılmamak üzere kilitPandora kutusunu kapattı bacım
İstediğim kiloya ulaşana kadar ödül bile yok yedim yiyecegimiAçılmamak üzere kilitvurdu üstüne bıde
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah
iki tane yumurtayesllık zetyın peynır
Ara öğün bır avuç kabak cekırdgı
Aksam
lahana çorbası
SalataE Elif_Eylul
Spor M MissHayaLet
30dk Ebru karaduman basen
15dk tüm vücut egzersız
45dk Ayşegül demırsoy zumba
130sanıye plankk
Yarım saat ev temızlık
50ip atlama
Afiyet olsun canımKızlar bitik haldeyim .
Çocuklara ilaç verdi doktor .
E Elif_Eylul canım
Sabah
1 kayısı
8 badem
Ara
1 mandalina
Akşam
1 dilim pizza ufak
250 gr döner eti
1 bardak ayran
Su 1.5 litre
Sağol kapatanım beni biliyorsun zaten ekmek flan tüketmem . Bugün dışarı çıkınca herşeyin alt üst oldu . Kendimden bıktım artık . Deli olacam . O kadar yükü tek başıma cekiyorum sanki . Evliyim ama kocam yok gibi . O kadar uykusuzum ki . Araba kullanırken uykukluyordum resmen . Allahım dedim sağ Salim eve ulaşsaydım .Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canımpizza olmasaydi iyi olurdu
Gecmis olsun
Afiyet olsun canımSağol kapatanım beni biliyorsun zaten ekmek flan tüketmem . Bugün dışarı çıkınca herşeyin alt üst oldu . Kendimden bıktım artık . Deli olacam . O kadar yükü tek başıma cekiyorum sanki . Evliyim ama kocam yok gibi . O kadar uykusuzum ki . Araba kullanırken uykukluyordum resmen . Allahım dedim sağ Salim eve ulaşsaydım .
Geldim işte o kadar acıkmıştım ki 1 dilim vardı dedim et pişene kadar yiyeyim . Böyle işte . Kadının halinden anca kadınlar anlar . Yarın daha dengeli olur
afiyet olsun kaptanım16mart
Sabah
2dilim ekmek,2h.yumurta,1dilim peynir,az tahin
Turk kahvesi,2bitter
Nescafe
Öğlen
1buyuk tabak piyaz,1dilim ekmek,1parca peynir
1bardak sut,3kasık granola
Aksam
5kasık yogurt,2kasık leblebi tozu,1c.k pulbiber
2buçuk litre su
M Mavi Menekse
Öyle oluyor valla . Heleki bebek o kadar hassas ki erken doğduğu için .doktor dedi geçmesse hastaneye götür dedi yatış yaparlar dedi . Valla yorgunum artık kaldıramıyorumAfiyet olsun canım
Rabbim saglıģimızı elimizden almasın,cocuklarimizada sifa versin onlar hasta olunca bütun dunya duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?