- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #22.021
Hoşgeldin Kitapsever AnneMerhaba diyet gruplarına katılmak istemiştim ama kapanmış malesefBen de gelebilir miy acaba yer var mı ? E Elif_Eylul
Hoşbuldum, teşekkür ederimHoşgeldin Kitapsever Anne
İsmin çok güzel ben tamamım ama karar çok biricik kaptanımıza ait tabii E Elif_Eylul
Herkes uyumuş ben de gidip yatayım hortlamanın alemi yok iyi geceler kızlarr
Eki Görüntüle 3027821
Merhaba canım hosgeldin aramizaMerhaba diyet gruplarına katılmak istemiştim ama kapanmış malesefBen de gelebilir miy acaba yer var mı ? E Elif_Eylul
Bende ya hala yanıyo midemSimdiden kandiliniz mübarek olsun, ben de niyetlenecegim insallah.Ama bisey yiyemeyecgim aksamki yediklerim hala midemde
YaparKızlar erkenden uyudum .
Çok yorgunum zaten regliyim ya . Öyle böyle kanamam yok cayip çocuk bezi kullanıyorum resmencuma günü hiç eksi geleceğimi sanmıyorum . Stress kilo yapar mı ya ? bu hafta korkuyorum açıkçası tartıdan .
Ben bittim o zman . Benim kız tir tir titriyorYaparyapıyo
Geçmşş olsun canımBen bittim o zman . Benim kız tir tir titriyoroturup aglşcam şimdi sabah birşey yoktu . Tek o kalmıştı hasta olmayan oda oldu kadro doldu . Ne yapacam ben ya .
Gecmiş olsun canımBen bittim o zman . Benim kız tir tir titriyoroturup aglşcam şimdi sabah birşey yoktu . Tek o kalmıştı hasta olmayan oda oldu kadro doldu . Ne yapacam ben ya .
Verdim canım . Şimdi baktım ateşi çıkmışGeçmşş olsun canımşurup yok mu versen
Sağol canım . Aynen öyle oldu ateşi varGecmiş olsun canım
Ateşi vardır yada çıkacaktır hemen ilaç ver
HoşbuldumMerhaba canım hosgeldin aramiza
Kendini tanitirmisin ilk sayfada kurallar var kabul edersen kilo bildiriminle birlikte baslayabilirsin
Memnun oldum canimHoşbuldum
İlk sayfadaki kuralları kabul ediyorum.
27 yaşındayım dört aylık olmak üzere olan bir kızım var. Doğum iznimin bitmesine az kaldı. Nisanda diyetisyene başlayacağım şimdi yavaş yavaş kendim ısınmak istiyorum sağlıklı yaşam olayınaCuma günü kilo bildirimi yaparak başlayım bakalım. Emzirirken nasıl olacak merak ediyorum inşallah süt etkilenmez.
Hamilelikte yirmi kilo alarak doksan kiloya çıktım. Bunun on iki kilosunu verdim ama gözüm altmışlı kilolarda
Hayırlı kandiller canimSimdiden kandiliniz mübarek olsun, ben de niyetlenecegim insallah.Ama bisey yiyemeyecgim aksamki yediklerim hala midemde
Gecmis olsun canim stres en büyük etken arti regli de biraz sakin ol yapicak bisey yok gecen hafta güzel kilo verdin bu haftada böyle olurKızlar erkenden uyudum .
Çok yorgunum zaten regliyim ya . Öyle böyle kanamam yok cayip çocuk bezi kullanıyorum resmencuma günü hiç eksi geleceğimi sanmıyorum . Stress kilo yapar mı ya ? bu hafta korkuyorum açıkçası tartıdan .
Günaydın kaptanım amin ablamGünaydın KızlarHayırlı Kandiller
Rabbim dualarımızı ibadetlerimizi kabul etsin inşaAllah hasta olanlara sifa nasip etsin
Günaydın herkeseGünaydın KızlarHayırlı Kandiller
Rabbim dualarımızı ibadetlerimizi kabul etsin inşaAllah hasta olanlara sifa nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?