Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba diyet gruplarına katılmak istemiştim ama kapanmış malesef Ben de gelebilir miy acaba yer var mı ? E Elif_Eylul
Hoşgeldin Kitapsever Anne
İsmin çok güzel ben tamamım ama karar çok biricik kaptanımıza ait tabii E Elif_Eylul
Herkes uyumuş ben de gidip yatayım hortlamanın alemi yok iyi geceler kızlarr

Merhaba diyet gruplarına katılmak istemiştim ama kapanmış malesef Ben de gelebilir miy acaba yer var mı ? E Elif_Eylul
Merhaba canım hosgeldin aramiza
Kendini tanitirmisin ilk sayfada kurallar var kabul edersen kilo bildiriminle birlikte baslayabilirsin

Yapar yapıyo

Ben bittim o zman . Benim kız tir tir titriyor oturup aglşcam şimdi sabah birşey yoktu . Tek o kalmıştı hasta olmayan oda oldu kadro doldu . Ne yapacam ben ya .
Geçmşş olsun canım şurup yok mu versen

Merhaba canım hosgeldin aramiza
Kendini tanitirmisin ilk sayfada kurallar var kabul edersen kilo bildiriminle birlikte baslayabilirsin
Hoşbuldum
İlk sayfadaki kuralları kabul ediyorum.
27 yaşındayım dört aylık olmak üzere olan bir kızım var. Doğum iznimin bitmesine az kaldı. Nisanda diyetisyene başlayacağım şimdi yavaş yavaş kendim ısınmak istiyorum sağlıklı yaşam olayına Cuma günü kilo bildirimi yaparak başlayım bakalım. Emzirirken nasıl olacak merak ediyorum inşallah süt etkilenmez.

Hamilelikte yirmi kilo alarak doksan kiloya çıktım. Bunun on iki kilosunu verdim ama gözüm altmışlı kilolarda

Memnun oldum canim
Rabbim evladını sana bağışlasin insaAllah
Bende Filiz,benim gibi 30kilo almamıssin bereket
Cuma bildiriminle senide listeye eklerim hedefledigin kiloyu burda bizimle vermen dileğiyle

Simdiden kandiliniz mübarek olsun, ben de niyetlenecegim insallah. Ama bisey yiyemeyecgim aksamki yediklerim hala midemde
Hayırlı kandiller canim
Ben mide agrisindan öldüm aksam hic uyku uyumadim desem yeri
Gecmis olsun canim stres en büyük etken arti regli de biraz sakin ol yapicak bisey yok gecen hafta güzel kilo verdin bu haftada böyle olur

Günaydın Kızlar Hayırlı Kandiller
Rabbim dualarımızı ibadetlerimizi kabul etsin inşaAllah hasta olanlara sifa nasip etsin
Günaydın herkese Hayırlı Kandiller olsun Rabbim dualarımızı kabul eylesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…