Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hoşgeldin canım
Günaydın canım çoğumuz öyleyiz.
Evet fark ettim bu hastalıklar yedi bitirdi bizi .
Benim zaten elim kolum çekildi o kadar kanamam var ki anlatamam bu hafta benim için hiç iyi geçmedi .

Geçen hafta aynen senin gibiydim popom ve bacaklarım ağrıyordu egilemiyordum o derece ama bırakmadım devam ettim 3. Günden sonra ağrısı geçti.
Devam edıyorum canım kaptanlarım E Elif_Eylul desteğiniz için çok teşekkür ederim takım arkadaşlarıma ıyıkıde gırmıssım bu gruba be Dahada bı azimlendım spora da dıyetede

Kuzum hosgeldın hosgeldın Vlla dıyetısene boşa para verme azimliysen kafanda bıtırdıysen kılo vermeyı bızım grubada gırdıysen tamamdır o kılolar gıder Bı muddet sonra arkadaşlarımızın nasıl spor yaptığını görünce senınde yapasın gelır

Eşim kalkmış kahvaltı hazırlamış yemedim zaten regl yüzünden yarın tartıda + geleceğimden çok eminim . Bu hafta böyleyim resmen .
Tamam artısın artı gelcen biraz toparlanırmısin kalk sıcak biseyler ic kendini sıcak tut

Tamam artısın artı gelcen biraz toparlanırmısin kalk sıcak biseyler ic kendini sıcak tut
Valla kaptanım . Herşey üst üste gelince geriliyorum . Ne yapim . Ama moralimide yüksek tutmaya çalışıyorum çünkü bu yürüdüğüm yol inişli çıkışlı diyorum . Bu hafta olmassa haftaya eksi gelecegim . Bunları biliyorum. Ama işte yinede her hafta eksi gelmek daha başka . Tamm kendi mi toparlıyorum bir kahve yapayım gözlerim açılsın biraz . Bebede uyudu . Ondan sonra ev işi var

jtaime020626 regli gunünde hassas olabiliriz biz kadinlar olarak,bide üstüne cocuklar ev işi vs.derken ciddi mod düşüklüğü oluyor ama napmamız lazim peki yaa salıp kendimizi kapatalim yada yola devam edelim inanirmisin kardesim bilir ciddi dereceli bir kocam var,arti 2haftadir hastayim kolum kalmiyor ama yansıtmayim diyorum,covit beni benden aldi,peki napalim simdi

Kalk kalk biseyler yap canim nasilsa hayat devam ediyor bizim için cocuklarimiz var onlar icin ayakta durmak zorundayiz

Biliyorum kaptanım kovidi çok iyi bilirim . Belli etmiyorsun zaten ama her sayfaya girdiğimde herkese destek oluyorsun el atıyorsun . Kendime diyorum helal olsun valla o hasta haliyle birde bizimle uğraşıyor . İşte sırf bu yüzden sırf senin ve emeği geçen herkes için pes etmek yok . Zaten aklımın ucundan bile geçmedi pes etmek .
Sadece seninde dediğin gibi gececi bir durum bununda üstesinden gelirim evvelAllah . sen canını sıkma .

Devam edıyorum canım kaptanlarım E Elif_Eylul desteğiniz için çok teşekkür ederim takım arkadaşlarıma ıyıkıde gırmıssım bu gruba be Dahada bı azimlendım spora da dıyetede
Rica ederim canım siz yeter ki azimle spora devam edin
Eşim kalkmış kahvaltı hazırlamış yemedim zaten regl yüzünden yarın tartıda + geleceğimden çok eminim . Bu hafta böyleyim resmen .
Canım bu kadar modunu düşürme çoğumuz öyleyiz herşey üst üste gelince neler neler oluyor hayatta sadece sağlıklı olalım pozitif düşünelim gerisi olur
Her hafta eksi gelemezsin canım ama bu değildir ki yedin sonuçta regl ve stres çok etkiliyor şimdi kendine güzel bir kahve yap geri kalan günde pozitif düşün

Teşekkür ederim canım . Yok fazla yemek flan degil buraya ne yazıyorsam odur yani eksik vardır fazlası yoktur . Ama işte regl hastalık flan derken gerçekten modum düştü . Ama kendime gelecem söz . Kahve mi içtim bebe geri uyandı ev almış başını gitmiş . Modumu yüksek tutacam canım . Ve haftaya bomba gibi düşecem . Belki ben kendime kuruntu yapıyorum kilo konusunda . Bakalım yarın olsunda inşAllah.

Sen pozitif düşün yarın eksi gelecegim de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…