Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım Leslie de yapabilirsin yürüyüşte yapabilirsin ben evde yürüyüş yapıyorum. Diyette sporu sıkılaşma yönünden tavsiye ederim

Cuma gunü baslarsin canim ama sohbete gel dedigin gibi alış kizlara
Aman dikkat et yorma ama yuruyus yapabilirsin evde

Evet canım bunlar kasların çalıştığının belirtisi devam ilk 3 gün zorlar bırakırsan boşa agritmis olursun sen birde haftalık pilatesi görsen bu hafta fulll ziplamali
M MissHayaLet dun Ebru karaduman in basen eritme hareketleri ypmiştim ya bacaklarım cok agrıyor hala gece agrısından uyumadım etkili olduğunun belirtisimi dir buu kaptaaaaaannnımm

Eline sağlık canım
Tebrikler kızlar

Bu arada kendimi tanıtayım biraz. Bende zamanla herkesi tanırım. Ebe olarak çalışıyorum ancak yedi aydır hamilelik ve doğum sebebiyle evdeydim. Nisan ayında ise tekrar dönüyorum. Bebeğime kendim bakıyorum. İse dönünce de yanımda olacak çalışma ortamim buna müsait bakalım onunla neler yaşayacağız Ailemden uzakta yaşıyorum, eşim en büyük destegim. Kısa bir zaman sonra diyetisyen ile devam edeceğim tek başıma yapacağıma inancım yok. İlk kez bu kadar yüksek bir kilodayım. Net bilmesem de 78 -80 arası bir yerdeyim.

Bende filiz 38yasinda yakinda 39 olucak yasta bir bayyaanim
2senedir kk de takimlardayim,diyetisyene parani verme bak burda eli sopalilar var seni zayiflatir

Kilo gider canım yeter ki stres yapma ben 75/77 leri gördüm dengeli sağlıklı beslenme biraz da yürüyüş gayette güzel verirsin

Yapıcam siz cok iyisiniz hepiniz ya evde yürüyüşler ben yapınca beynim dönüyor yapamıyorum size özeniyoree
Kuzum bir yerden başlamak lazım kendimize yatırım bunlar

Vay be resmen 1 hafta bitiyor yarın sabah tartıya çıkıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…