- 29 Eylül 2015
- 10.085
- 36.662
- 598
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #22.261
Neden kiCumaya ödül olmasin diyenler
Hoşgeldin canım.Bu arada kendimi tanıtayım biraz. Bende zamanla herkesi tanırım. Ebe olarak çalışıyorum ancak yedi aydır hamilelik ve doğum sebebiyle evdeydim. Nisan ayında ise tekrar dönüyorum. Bebeğime kendim bakıyorum. İse dönünce de yanımda olacak çalışma ortamim buna müsait bakalım onunla neler yaşayacağızAilemden uzakta yaşıyorum, eşim en büyük destegim. Kısa bir zaman sonra diyetisyen ile devam edeceğim tek başıma yapacağıma inancım yok. İlk kez bu kadar yüksek bir kilodayım. Net bilmesem de 78 -80 arası bir yerdeyim.
Hayırlı kandiller canımHerkese hayırlı kandiller.rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah
Bence olsun neden iyice sıkarlarsa yemeğe daha fazla saldırma olabilirCumaya ödül olmasin diyenler
Hayırlı kandiller canım amin insaAllahHerkese hayırlı kandiller.rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah
CezaNeden ki
Hayirli kandiller kuzumHerkese hayırlı kandiller.rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah
Bence olsun neden iyice sıkarlarsa yemeğe daha fazla saldırma olabilir
Cok terbiyeliyizTerbiyelimi
Ben bugun dolma sarma yaptim pisirmeden dolaba koydum yarin pisirecem ne kadar yiyebilirimCumaya ödül olmasin diyenler
Ödül dondurma mı
Bende sarma sarcam daa nezamanBen bugun dolma sarma yaptim pisirmeden dolaba koydum yarin pisirecem ne kadar yiyebilirim
Amann çikmayiz yaaSen bilirsin kaptanım ama sonra zararlı cikmayalim
Dolapta var hâlaa yicem dondurma ama hastalik gecmedikiÖdül dondurma mı
Tamamen iyilesince ye canim dondurma daha cok tetiklerDolapta var hâlaa yicem dondurma ama hastalik gecmesiki
Valla bak arkadaş dolmayi hazır etmiş bile ödül için.kim bilir diğerleri neler yapmışBende sarma sarcam daa nezaman
1koca tabak ye
Amann çikmayiz yaa
Nisan gelince yeriziyice iyilesince ye canim dondurma daha cok tetikler
Bende yarin tatlı yerimValla bak arkadaş dolmayi hazır etmiş bile ödül için.kim bilir diğerleri neler yapmış
Persembe sar dolaba koy cuma pisir oh mis gibi yemek derdide yok yarinBende sarma sarcam daa nezaman
1koca tabak ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?