- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #22.281
Ayyy simdi olsada yesek ama orucluyumPersembe sar dolaba koy cuma pisir oh mis gibi yemek derdide yok yarin
1 tb cok kiz yarin dikkat edecem gunduz yersem aksam hafif gecirecem sonra artilarla uğraşıp duruyorum zaten veremiyom birde artilar bela oluyor
Buraslnin hava durumunu anlamadim gitti kiz gun gunesli gorunuyordu 16 derece bugun 13 bugun dunden daha ilikNisan gelince yeriz
Burasi gene karli diyor bu aralar
Rica ederim ne zaman istersenTeşekkürler canım merakımı giderdin
iyiyim cok şükür canim
Lan ne gönderdiğini bilmiyorHee oymuş sagol canim
Kiz açılmadi napim öyle gonderdim s... et
Terbiyeli böyleyse Terbiyesizi düşünemiyorumOlmaz burasi terbiyeli takım
Evet diyeninCumaya ödül olmasin diyenler
Ayşe arkadaşımız çok haklı saldıra biliriz sakıncalıBence olsun neden iyice sıkarlarsa yemeğe daha fazla saldırma olabilir
Cuma oruc tutmazsan yap yada iftarda yersin yakin olsak etirirdim canim Allah kabul etsin canimAyyy simdi olsada yesek ama orucluyum
Bugün perşembe bide tüh
VallahamıÖdül dondurma mı
Bir suru resim attim hangisi sasirdim
Lan ne gönderdiğini bilmiyor
Terbiyeli böyleyse Terbiyesizi düşünemiyorum
Dondurmayi duyunca coştu bizim çikoVallahamıdemek kaptanımız sürpriz yapmış
Kar halaaa yerlerde var ama yagmur gelıyomus arkadan karBuraslnin hava durumunu anlamadim gitti kiz gun gunesli gorunuyordu 16 derece bugun 13 bugun dunden daha ilik
Benimkilerde istiyor dondurma gecen paketli aldim icinde 6 tane olan esim alma erken daha dedi bu havalar tam hasta olma havasi surekli degisiyor
Sizin orda kar kalkmadimi daha
Evet demesinler dimeeeRica ederim ne zaman istersen
Lan ne gönderdiğini bilmiyor
Terbiyeli böyleyse Terbiyesizi düşünemiyorum
Evet diyenin
Amin inşallah canımCuma oruc tutmazsan yap yada iftarda yersin yakin olsak etirirdim canim Allah kabul etsin canim
Kız abla sen nerde yaşıyorsun sizin ora hep karNisan gelince yeriz
Burasi gene karli diyor bu aralar
O zaman cuma ödülüne devamBende yarin tatlı yerim
Ayşe arkadaşımız çok haklı saldıra biliriz sakıncalı
Ben Allahın dagında yaşıyorumKız abla sen nerde yaşıyorsun sizin ora hep kar
O zaman cuma ödülüne devam
He geldim hemen, netim bitmis ders arasi bakamadim.
Kaliteli beslenmek istiyorum süt için benim için çok önemli. Sonuçta ben ne yersen bebek de onu alıyorKuzum hosgeldın hosgeldınVlla dıyetısene boşa para verme azimliysen kafanda bıtırdıysen kılo vermeyı bızım grubada gırdıysen tamamdır o kılolar gıder Bı muddet sonra arkadaşlarımızın nasıl spor yaptığını görünce senınde yapasın gelır
HoşbuldumAramıza hoşgeldin bacımBende emziren anneyim yediklerime dikkat et karbonhidrat yan fakir proteinden bol beslen yeşilliği bol tüket suyunu bol iç benim gibi tutup da simit yeme tavuk nugget yeme
Hoşbuldum :)Hoşgeldin canım.
Kayak yerleri varsa bol bol kay spor niyetine ablaBen Allahın dagında yaşıyorum
Mercimek çorbası, tavuk fırında, mantıHe geldim hemen, netim bitmis ders arasi bakamadim.
Hadi bakem aksama ne yapcaniz hatunlar. ?
Köylü teyzelerle alırız altımıza leğenKayak yerleri varsa bol bol kay spor niyetine abla
Mercimek çorbası, erişte, brokolili birşeylerHe geldim hemen, netim bitmis ders arasi bakamadim.
Hadi bakem aksama ne yapcaniz hatunlar. ?
Mantı mı yiceenn ceennMercimek çorbası, tavuk fırında, mantı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?