Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Persembe sar dolaba koy cuma pisir oh mis gibi yemek derdide yok yarin
1 tb cok kiz yarin dikkat edecem gunduz yersem aksam hafif gecirecem sonra artilarla uğraşıp duruyorum zaten veremiyom birde artilar bela oluyor
Ayyy simdi olsada yesek ama orucluyum
Bugün perşembe bide tüh

Nisan gelince yeriz
Burasi gene karli diyor bu aralar
Buraslnin hava durumunu anlamadim gitti kiz gun gunesli gorunuyordu 16 derece bugun 13 bugun dunden daha ilik
Benimkilerde istiyor dondurma gecen paketli aldim icinde 6 tane olan esim alma erken daha dedi bu havalar tam hasta olma havasi surekli degisiyor
Sizin orda kar kalkmadimi daha

Teşekkürler canım merakımı giderdin
Rica ederim ne zaman istersen
iyiyim cok şükür canim

Hee oymuş sagol canim
Lan ne gönderdiğini bilmiyor
Kiz açılmadi napim öyle gonderdim s... et

Olmaz burasi terbiyeli takım
Terbiyeli böyleyse Terbiyesizi düşünemiyorum
Cumaya ödül olmasin diyenler
Evet diyenin

Kar halaaa yerlerde var ama yagmur gelıyomus arkadan kar
Rica ederim ne zaman istersen

Lan ne gönderdiğini bilmiyor

Terbiyeli böyleyse Terbiyesizi düşünemiyorum

Evet diyenin
Evet demesinler dimeee
Cuma oruc tutmazsan yap yada iftarda yersin yakin olsak etirirdim canim Allah kabul etsin canim
Amin inşallah canım

Kaliteli beslenmek istiyorum süt için benim için çok önemli. Sonuçta ben ne yersen bebek de onu alıyor o yüzden sağlıklı hayata kalıcı geçiş için diyetisyen desteği alacağım
Aramıza hoşgeldin bacım Bende emziren anneyim yediklerime dikkat et karbonhidrat yan fakir proteinden bol beslen yeşilliği bol tüket suyunu bol iç benim gibi tutup da simit yeme tavuk nugget yeme
Hoşbuldum Bazen insanın canı çok istiyor emzirirken sürekli acikiyor insan zaten zor aslında diyet ama mecbuur :))
Hoşgeldin canım.
Hoşbuldum :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…