• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evetttt kızlar yarin cuma gene geldik beklediğımiz güne, yarın wc sonrasi tartınızı fotografli olarak bildirim yapıyoruz,saat 11e kadar bildirim yapınız,oruclu,dersi,yada yurtdısinda olanlar saat 3e kadar bildirim yapmak zorunda,
300kaloriyi gecmicek sekilde tatlı yada hamur işi ödül hakkınizı kullanabilirsiniz✌
Herkese bol eksiler diliyorum🥰

Bu arada 2li olarak takım kurcam katılmak isteyenler bu mesaji alıntılayip katiliyorum derseniz sevinirim

M MissHayaLet
Gurbettt42 Gurbettt42
@Chikolata_gozlum
@Mevsim_bahar83
D u t D u t
@HuZuNMeLeGi
karamel Latte karamel Latte
Aamine Aamine
@jtaime020626
@Gozdem__
@oznurvarol
@M_atruska
Pandora27 Pandora27
@suspushanimcim
@Nur_1335
@zmfaze
@KitapseverAnne
Katılıyorum dutumu istiyorum yine ve yine😂😂
D u t D u t

İvittt hıc ugramadıı canım ortimmm @Gozdem__
Canlarim selam
Eşimle 4 gün kayivalidemlere geldik pazar dönücez elimden geldiğince dikkat ediyorum hiç merak etmeyin yalnız Size yazamıyorum çok çok özür diliyorum pazartesi canavar gibi dönücem. Pazartesi gününe kadar akşamları menü ve adımlarımı paylaşırım telefondan.Hepinizi seviyorum ınsallah hepiniz iyisinizdir. Hepinizi çok seviyorum kandiliniz mübarek olsun canlarım dilekleriniz kabul olsun 😍😍😍❤❤
17 Mart 2022 menüsü E Elif_Eylul
1 yumurta haşlama
7-8 zeytin
1 dilim peynir
1 dilim kepek ekmeği
Öğle
3 ceviz
1 elma
3 adet kepekli galeta

Aksam
1 tabak mercimek çorbası
5 tane köfte ve salata
su eksik kaldi onu içmeye çalışıyorum 😂
Spor: 4200 adım M MissHayaLet

Canlarim selam
Eşimle 4 gün kayivalidemlere geldik pazar dönücez elimden geldiğince dikkat ediyorum hiç merak etmeyin yalnız Size yazamıyorum çok çok özür diliyorum pazartesi canavar gibi dönücem. Pazartesi gününe kadar akşamları menü ve adımlarımı paylaşırım telefondan.Hepinizi seviyorum ınsallah hepiniz iyisinizdir. Hepinizi çok seviyorum kandiliniz mübarek olsun canlarım dilekleriniz kabul olsun 😍😍😍❤❤
17 Mart 2022 menüsü E Elif_Eylul
1 yumurta haşlama
7-8 zeytin
1 dilim peynir
1 dilim kepek ekmeği
Öğle
3 ceviz
1 elma
3 adet kepekli galeta

Aksam
1 tabak mercimek çorbası
5 tane köfte ve salata
su eksik kaldi onu içmeye çalışıyorum 😂
Spor: 4200 adım M MissHayaLet
Afiyet olsun canım 🥰
Hayırli kandiller
Yarin bildirim yapicak misin

Afiyet olsun canım 🥰
Hayırli kandiller
Yarin bildirim yapicak misin
Yapıcam canım kaptanım bu sabah tartılıp çıktım evden ne olur ne olmaz diye 😂😂 yarın onu paylaşacağım pazartesi de evdeyim zaten sıkıntı yok. Aynen devam grup olmadan asla 😎😎

Yapıcam canım kaptanım bu sabah tartılıp çıktım evden ne olur ne olmaz diye 😂😂 yarın onu paylaşacağım pazartesi de evdeyim zaten sıkıntı yok. Aynen devam grup olmadan asla 😎😎
Tamam canim 🥰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X