• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Afiyet olsun canım 🌺

Afiyet olsun tatlım 😘

Afiyet olsun canım 💞

Afiyet olsun kuzum 💋

Katılıyorum ✌️

Afiyet olsun canım 🌺

Afiyet olsun canım 💞

Afiyet olsun canım 🌺

İyi geceler canım 🌺

Afiyet olsun tatlım 💋
Sağol canım 🥰

Karar senin ama diyetisyenle olacak iş değil şahsen ben belki 100 den fazla diyetisyene gitmiş fakat listeye uyamamis biriyim stres oluyorum biri bana şunu ye bunu ye diyince kaliteli beslenmek istiyosan yine diyorum karbonhidrattan fakir proteinden zengin yesillikten bol a beslen suyunu iç gerisi gelir

Bu konuda bende katılıyorum benimde diyetisyen gecmişim var sonrası alınan bol bol kilo önemli olan iradeli saglıklı beslenme ve tabiki bol hareket bol su
Mor Vampirella Mor Vampirella
Teşekkür ederim düşünceleriniz için ama benimki tamamen bir hayat tarzı değişiklikliği ve kontrollü ilerlemek. Ben de daha önce hem diyetisyen eşliğinde hem de kendi başıma kilo verme süreçleri yaşadım ikisinde de başarılı oldum ama sonrasında eski beslenme duzenime döndüm. Yani tek amacım kilo vermek değil bu desteği alırken. Ve dediğim gibi emzirdiğim için her hangi bir kalori kaybı almam gereken bebeğin ihtiyacı olan besinlerden uzak kalmamak gibi düşüncelerim var.

Canlarim selam
Eşimle 4 gün kayivalidemlere geldik pazar dönücez elimden geldiğince dikkat ediyorum hiç merak etmeyin yalnız Size yazamıyorum çok çok özür diliyorum pazartesi canavar gibi dönücem. Pazartesi gününe kadar akşamları menü ve adımlarımı paylaşırım telefondan.Hepinizi seviyorum ınsallah hepiniz iyisinizdir. Hepinizi çok seviyorum kandiliniz mübarek olsun canlarım dilekleriniz kabul olsun 😍😍😍❤❤
17 Mart 2022 menüsü E Elif_Eylul
1 yumurta haşlama
7-8 zeytin
1 dilim peynir
1 dilim kepek ekmeği
Öğle
3 ceviz
1 elma
3 adet kepekli galeta

Aksam
1 tabak mercimek çorbası
5 tane köfte ve salata
su eksik kaldi onu içmeye çalışıyorum 😂
Spor: 4200 adım M MissHayaLet

Bugün menüm
Sahur yok
İftar
Fırında tavuk
Pilav 4 5 kaşık
1 kase çorba

Çay ile bir avuç kabak çekirdeği
Kalorisi biraz fazla kaptanım ama yemesem saabaha kadar midem ağrıyor mide ağrımi bir tek bu bastırıyor 🤦

Su 5 bardak falan

Spor yapmadim yarın tam gaz başlıyorum 🤩🤩🤩
M MissHayaLet E Elif_Eylul
Afiyet olsun kızlar ❤️

Teşekkür ederim düşünceleriniz için ama benimki tamamen bir hayat tarzı değişiklikliği ve kontrollü ilerlemek. Ben de daha önce hem diyetisyen eşliğinde hem de kendi başıma kilo verme süreçleri yaşadım ikisinde de başarılı oldum ama sonrasında eski beslenme duzenime döndüm. Yani tek amacım kilo vermek değil bu desteği alırken. Ve dediğim gibi emzirdiğim için her hangi bir kalori kaybı almam gereken bebeğin ihtiyacı olan besinlerden uzak kalmamak gibi düşüncelerim var.
İlerlediğin yolda basarılı ol canım inşallah 🥰🥰

Selam kizlar bugün hic halim yok neden hani hamileligin ilk zamanlari yorgunluk olur gözünü acamazsin iste oyleyim . Biraksalar gun boyunca uyurum. Kahve icemedim oruc olunca ondan da olabilir.

Sahur yok .

Iftar 18.40
2 tavuk kanat
Karnibahar kisiriri
Ayran

Ara 19.15
Muz ce yumurta ce bademden yapilmis browniden bir dilim

Su 1

Spor 4000 adim
E Elif_Eylul M MissHayaLet
jtaime020626 jtaime020626

Evetttt kızlar yarin cuma gene geldik beklediğımiz güne, yarın wc sonrasi tartınızı fotografli olarak bildirim yapıyoruz,saat 11e kadar bildirim yapınız,oruclu,dersi,yada yurtdısinda olanlar saat 3e kadar bildirim yapmak zorunda,
300kaloriyi gecmicek sekilde tatlı yada hamur işi ödül hakkınizı kullanabilirsiniz✌
Herkese bol eksiler diliyorum🥰

Bu arada 2li olarak takım kurcam katılmak isteyenler bu mesaji alıntılayip katiliyorum derseniz sevinirim

M MissHayaLet
Gurbettt42 Gurbettt42
C Chikolata_gozlum
@Mevsim_bahar83
@Buralardutluuugdu
@HuZuNMeLeGi
@karamel Latte
@Hacerrrrrrrrrrrrr
@Gozdem__
M Mavi Menekse
@M_atruska
@Pandora27
suspushanimcim suspushanimcim
@Nur_1335
@zmfaze
Ellerine saglik kaptanim ,ikili katilmak istiyorum. 🤗

Selam kizlar bugün hic halim yok neden hani hamileligin ilk zamanlari yorgunluk olur gözünü acamazsin iste oyleyim . Biraksalar gun boyunca uyurum. Kahve icemedim oruc olunca ondan da olabilir.

Sahur yok .

Iftar 18.40
2 tavuk kanat
Karnibahar kisiriri
Ayran

Ara 19.15

Su 1

Spor 4000 adim
Afiyet olsun canım ❤️

Evetttt kızlar yarin cuma gene geldik beklediğımiz güne, yarın wc sonrasi tartınızı fotografli olarak bildirim yapıyoruz,saat 11e kadar bildirim yapınız,oruclu,dersi,yada yurtdısinda olanlar saat 3e kadar bildirim yapmak zorunda,
300kaloriyi gecmicek sekilde tatlı yada hamur işi ödül hakkınizı kullanabilirsiniz✌
Herkese bol eksiler diliyorum🥰

Bu arada 2li olarak takım kurcam katılmak isteyenler bu mesaji alıntılayip katiliyorum derseniz sevinirim

M MissHayaLet
Gurbettt42 Gurbettt42
C Chikolata_gozlum
@Mevsim_bahar83
@Buralardutluuugdu
@HuZuNMeLeGi
@karamel Latte
@Hacerrrrrrrrrrrrr
@Gozdem__
M Mavi Menekse
@M_atruska
@Pandora27
suspushanimcim suspushanimcim
@Nur_1335
@zmfaze
Katılıyorum 🙋🏻‍♀️
Yarın inşallah bahçede olucam 2-3 arası dönerim eve o zaman tartılcam canım 😘
Sabah giremezsem diye yazayım dedim 😅
E Elif_Eylul @HuZuNMeLeGi
Sahur 1 kase yulaf lapası 1 fincan form çayı
İftar 1 kase çorba 1 dilim ekmek 1 tavuk ızgara bol yeşillik 1 bardak ayran
1,5 litre su 1 şekersiz çay🌸💐
Afiyet olsun Allah kabul etsin 🤲🏻🥰
Kaptanım menüm aşağıda yalnız bugün spor yapamadım oldum kolumu kaldiracak takatimm yok
Uyanınca:
1 SB bitki çayı

Kahvaltı:
2 kk peynir
2 dilim ekmek
1 yumurta
3-4parca sucuk
1 parça tereyag
6 tane zeytin
1 SB cay

Öğle:.
YOK

Ara:
1 bardak cay
1 bardak sade nescafe
1 havuc
1 kase yoğurt
1 SB kuşburnu cayi

Akşam:
3 YK pirinç pilav
3 YK et döner
2 SB ayran

Ara:.
2 kare bitter cikolata

Su:
2.5 litre
Spor:
30 dk dans

Adım:
4037
M MissHayaLet yarın ev temizliği yapacam spor olarak onu sayın bugünün yerine ,😂
Afiyet olsun canım 😘
Canlarim selam
Eşimle 4 gün kayivalidemlere geldik pazar dönücez elimden geldiğince dikkat ediyorum hiç merak etmeyin yalnız Size yazamıyorum çok çok özür diliyorum pazartesi canavar gibi dönücem. Pazartesi gününe kadar akşamları menü ve adımlarımı paylaşırım telefondan.Hepinizi seviyorum ınsallah hepiniz iyisinizdir. Hepinizi çok seviyorum kandiliniz mübarek olsun canlarım dilekleriniz kabul olsun 😍😍😍❤❤
17 Mart 2022 menüsü E Elif_Eylul
1 yumurta haşlama
7-8 zeytin
1 dilim peynir
1 dilim kepek ekmeği
Öğle
3 ceviz
1 elma
3 adet kepekli galeta

Aksam
1 tabak mercimek çorbası
5 tane köfte ve salata
su eksik kaldi onu içmeye çalışıyorum 😂
Spor: 4200 adım M MissHayaLet
Afiyet olsun 😘
Bugün menüm
Sahur yok
İftar
Fırında tavuk
Pilav 4 5 kaşık
1 kase çorba

Çay ile bir avuç kabak çekirdeği
Kalorisi biraz fazla kaptanım ama yemesem saabaha kadar midem ağrıyor mide ağrımi bir tek bu bastırıyor 🤦

Su 5 bardak falan

Spor yapmadim yarın tam gaz başlıyorum 🤩🤩🤩
M MissHayaLet E Elif_Eylul
Afiyet olsun 😘

Sahur yok .

Iftar 18.40
2 tavuk kanat
Karnibahar kisiriri
Ayran

Ara 19.15

Su 1

Spor 4000 adim
Afiyet olsun 😘