- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #22.641
Haftaya verirsin canım bozma moralini hem cok bir kilon yokSize +300 lü bi tartı bırakıp çıkıyorum
Neden böyle oldu bilmiyorum 2 gündür yine wc yok karnım şişti ondanmı neden valla anlamadmEki Görüntüle 3028681
E Elif_Eylul
@MissHayaLet
Evet bende saskınımEksi gelmis canim tebrikler
Teşekkürler kaptanımTebrikler canım
Iftardan önce su kaybi yasadıgimız icin o kiloyu baz alma canim
Eksidesin canim üzülme lütfen haftaya daha güzel olucakCuma 78.11
Cuma 77.80
İnşallaahh kaptanım daha güzel olsun hepimiz icinEksidesin canim üzülme lütfen haftaya daha güzel olucak
Kaptanım doğum günün kutlu olsun nice senelereEksidesin canim üzülme lütfen haftaya daha güzel olucak
Günaydın canımGünaydın herkeseekşi gelenleri tebrik ederim. Bende kızımı emzirip tartıya çıkacağım
Teşekkür ederim canım benimKaptanım doğum günün kutlu olsun nice senelere
Evet canım onun için biraz rahatımHaftaya verirsin canım bozma moralini hem cok bir kilon yok
Evet bende saskınım
Teşekkürler kaptanım
Kaptanım beni niye çıkarttın ki2kisiyi daha çıkartıyorum listeden
Menu
KontroluCuma C.m.t Pazar P.z.t Salı Ç.r.b P.r.b @MissHayaLet E Elif_Eylul karamel Latte @jtaime020626 @Chikolata_gozlum M Mavi Menekse @Buralardutluuugdu @Hacerrrrrrrrrrrrr @Gozdem__ Pandora27 @Mevsim_bahar83 suspushanimcim K Klassklasik @zmfaze @Nur_1335 @Noisy Girl
Bence bunu düsünme ,kiyafetlerinden belli oluyordur inceldigin. Bende de maalesef midem de bir problem var dün aksamki yediklerimi hala hissediyorum, ama kislik montumun 3. Dugmesi kapanmazdi simdi rahatlikla kapaniyor hatta bollasmaya basladi bile. Moralini bozma. Gitmez gitmez bir anda gider.Bu kilolar üstüme yapıstı kaldı bu sefee gitmiyorlar cok kırıldı motivem
Gcen hafta 56.3 E Elif_Eylul @Chikolata_gozlumkaramel Latte
Bu hafta 55.6
Fark -700Eki Görüntüle 3028673
Tebrikler kızlarGünaydınn kizlarrr -500 de benden gelsin
Haftaya düzelir canım sıkma canınıSize +300 lü bi tartı bırakıp çıkıyorum
Neden böyle oldu bilmiyorum 2 gündür yine wc yok karnım şişti ondanmı neden valla anlamadmEki Görüntüle 3028681
E Elif_Eylul
@MissHayaLet
Tebrikler canımGünaydın güzelliklere
Nasıl sevincliyim anlatamam acık gitmiş ama nihayetinde gitmiş kızlar sizlerin nasıl
Regl vs etkiliyor belki ondan canım
Tebrikler canımCuma 78.11
Cuma 77.80
Sagol canım dusunmemeye calısıyorum direncli hale geldiler sanırım 1 seneden beri alınca. yapıcaz yeni haftada birşeylerBence bunu düsünme ,kiyafetlerinden belli oluyordur inceldigin. Bende de maalesef midem de bir problem var dün aksamki yediklerimi hala hissediyorum, ama kislik montumun 3. Dugmesi kapanmazdi simdi rahatlikla kapaniyor hatta bollasmaya basladi bile. Moralini bozma. Gitmez gitmez bir anda gider.
Yok ya sıkmadım valla ne yalan söyliyimTebrikler kızlar
Haftaya düzelir canım sıkma canını
Tebrikler canım
Regl vs etkiliyor belki ondan canım
Tebrikler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?