Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Saatimde bı gelemedı nerdeyse bu kargoo mübarek
Tamam kaptanım bn azımle devam edıyorum sen benı bılirsin kacamak yok hareket var haydın aşkolar bu hafta yenelım papatyaları

Saatimde bı gelemedı nerdeyse bu kargoo mübarek
Tamam kaptanım bn azımle devam edıyorum sen benı bılirsin kacamak yok hareket var haydın aşkolar bu hafta yenelım papatyaları
İnşaAllah gelir canım
Sen yapmazsin zaten kaçamak

Kilo yarışı mecbur olcak ama en az 5bin adim atabilirmisin evde adımsayarin varsa
Mutlaka atiyorumdur o kadar telefonu üzerimde gezdirelim
Cook teşekkür ederim idolüm sayende yoksa bu basenler erimezdi Mor Vampirella hiç merak etme burada sporu da seversin daha iyi bir sonuç için onu da yapacağın motivasyonu pozitif enerjiyi burada bulabilirsin
Yok sporu çok severim ama bebeğinle işlere anca yetisiyorum zaten geceye bitmiş oluyorum

Dışarıdan geldim az önce kocis pideciye götürdü de üstünede tatlı yedirdi zorla açlıktan öleceksin diyor benim suçum yok kocama kızın
Tebrik ederim kızlar
Emredersiniz kaptanım

Dışarıdan geldim az önce kocis pideciye götürdü de üstünede tatlı yedirdi zorla açlıktan öleceksin diyor benim suçum yok kocama kızın

Tebrik ederim kızlar

Emredersiniz kaptanım

Aamine canım dün listeyi yayınlamıştım

Şaka şaka hiç sizi birakirmiyim
Ama utanıyorum gerçekten size karşı bu kadar emek veriyorsunuz bende ilk zamanlar ki gibi heves yok başaramıyorum
Şimdi o düşünceleri kafandan sil yarın güzelce başlıyorsun bütün bir hafta kaçamak yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…