- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #23.021
Ay napayımAbla sen sus lütfen dün gece herkese tatlı yedirip kendin yemeyen bir insansın
Kaptanım bugun kullanmasak baska gün kullansak sorun olur muKızlar bugün ödül hakkınızı kullanın yarın dengelemeyi unutmayın yemeği fazla yediğinizi düşünüyorsanız ekstra hareket yapın, en az gün içinde 5000 adım atın, spor yapanlar devam etsinler
Hadi bakalım papatyalar cuma günü baharı hep birlikte görelim
@Buralardutluuugdu
@Chikolata_gozlum
@HuZuNMeLeGi
@Pandora27
@KitapseverAnne
M Mavi Menekse
@suspushanimcim
Göbeğimi gir bi hele ablaGöstermiyor bile
Kız daha nee o zaman gerisini de verirsin eminimAllah korusun kız zaten 75 lerden geldim buralara
Susma hakkımı kullanıyorumAy napayımilla yap yap dediler hemende yediler ama tartıya yansimasin diye yemedim
Girersem çıkamam eminmisinGöbeğimi gir bi hele abla
Daha yememiş helal olsunKaptanım bugun kullanmasak baska gün kullansak sorun olur mudaha canıma tak ettiği bir gunde hemde hava buz gibi dısarı cıkamam
Tamam canim mesaj alındıEvet kızlar simdi yarından itibaren 5bin adim atiyoruz spor yapan devam etsin bugunden sonra kacamak yasak artı ceza olarak size geri döner
Herkes profillere gülleri koysun
Haydi simdi basliyoruz
@karamel Latte
F Frozen01
Gurbettt42
@M_atruska
@Hacerrrrrrrrrrrrr
@Gozdem__
@sunnygirlll
Kaptanım bugun kullanmasak baska gün kullansak sorun olur mudaha canıma tak ettiği bir gunde hemde hava buz gibi dısarı cıkamam
Verdim aldım geri canımKız daha nee o zaman gerisini de verirsin eminim
Gör diyecektim be amaaannGirersem çıkamam eminmisin
Salı/Çarşamba / Perşembe olmaz kullanırsan da cezaKaptanım bugun kullanmasak baska gün kullansak sorun olur mudaha canıma tak ettiği bir gunde hemde hava buz gibi dısarı cıkamam
Burdayim dışardayim
Bogazını seven insanlar verir alır biz napcaz bi vercez sonra korucaz hepVerdim aldım geri canım
Gör diyecektim be amaaann
Beb yediklerime anında çizgi atıyorum unutulup yine yeniliyorZamanında yediklerime saydım
Ooo büyük taş geldi banaBogazını seven insanlar verir alır biz napcaz bi vercez sonra korucaz hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?