Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın kızlarr. Günümüz az kalorili gecsin inşallah ben kaçamakları baya azalttım hadi herkes silkelensin kendine gelsin istersek yaparız zaman cabuk geciyor oldugumuz yerde saymayalım
Günaydın canım

Günaydın kızlarr. Günümüz az kalorili gecsin inşallah ben kaçamakları baya azalttım hadi herkes silkelensin kendine gelsin istersek yaparız zaman cabuk geciyor oldugumuz yerde saymayalım
Günaydın canım

Bedenimize iyi bakalım en değerli en kıymetli ve bizi asla bırakmıcak tek şey hakketiği değeri verelim istediğini verelim saglıklı beslenmek istiyor.

Nasılki çocugymuza saglıksız seyler vermek istemiyorsak
Bedenimizede bunu yapmayalım ne gerekiyorsa gerektiği kadar verelir
Herkes bir öğünde yumruğu kadar yesin cünkü midemiz bu kadarını istiyor.

Gunaydiiinnn kızlaarrr
Nasılsınız bugün
Ben çok iyiyim çünkü haftalar sonra ilk kez pazartesi ekşi geliyorum 50 gramda olsa olsun buda bir başarı hepten hep artiydim
Günaydın canım çok yorgunum sen nasılsın

Gunaydiiinnn kızlaarrr
Nasılsınız bugün
Ben çok iyiyim çünkü haftalar sonra ilk kez pazartesi ekşi geliyorum 50 gramda olsa olsun buda bir başarı hepten hep artiydim
Günaydın canım
Tebrikler

Gunaydiiinnn kızlaarrr
Nasılsınız bugün
Olsun 50 Gr eksi eksidir

Günaydın canım çok yorgunum sen nasılsın
Ben sabah çok erken kalktım namazdan sonra 3000 adım attım şimdi kahvaltı yapacağım bebeler insanın enerjisini emiyor o yüzden yorgun hissediyorsun canım geçecek bide spor yapıyorsun extra yoruluyosun bundan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…