- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #23.901
2gunde 1kilo eksi
Günaydın canımGünaydın kızlarr. Günümüz az kalorili gecsin inşallah ben kaçamakları baya azalttım hadi herkes silkelensin kendine gelsin istersek yaparız zaman cabuk geciyor oldugumuz yerde saymayalım
İnşaAllah gecicekCanım çocuklar iyi ben fenayım
Geçmiş olsun kuzum dikkat et kendineCanım çocuklar iyi ben fenayım
İstersen 50 kiloda olabilirsin imkansızmı sankiKeske senin kilonda olsam okadar uzulmem zaten citos kadarsin
Günaydın canımGünaydın kızlarr. Günümüz az kalorili gecsin inşallah ben kaçamakları baya azalttım hadi herkes silkelensin kendine gelsin istersek yaparız zaman cabuk geciyor oldugumuz yerde saymayalım
İstersen 50 kiloda olabilirsin imkansızmı sanki
İnşallah kaptanımİnşaAllah gecicek
Sağol kuzumGeçmiş olsun kuzum dikkat et kendine
Cok artin yok canimTuvalete çıkamadım olsun cumaya eksi gelecek inşallahEki Görüntüle 3030298
Elim ayağım da şiş baya aynaya bakım korktumCok artin yok canim
Sabah ödemi canım geçer bir de dinlenmediysen normal cumaya eksi geleceksinElim ayağım da şiş baya aynaya bakım korktumyüzüm de şişmiş
Hiç.dinlenemedim uyumadımSabah ödemi canım geçer bir de dinlenmediysen normal cumaya eksi geleceksin
Günaydın canımGunaydiiinnnkızlaarrr
Nasılsınız bugün
Ben çok iyiyim çünkü haftalar sonra ilk kez pazartesi ekşi geliyorum50 gramda olsa olsun buda bir başarı hepten hep artiydim
Günaydın canımGunaydiiinnnkızlaarrr
Nasılsınız bugün
Ben çok iyiyim çünkü haftalar sonra ilk kez pazartesi ekşi geliyorum50 gramda olsa olsun buda bir başarı hepten hep artiydim
Olsun 50 Gr eksi eksidirGunaydiiinnnkızlaarrr
Nasılsınız bugün
Ben sabah çok erken kalktım namazdan sonra 3000 adım attım şimdi kahvaltı yapacağımGünaydın canımçok yorgunum sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?