Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #24.581
Bugun hafif beslenecem zaten cumadan bu yana duzen alt ust olduDünden beri yeter menüler de hep makarna gördük
İlaçlarını düzenli al dinlenmeye çalış bugünde kuzumDaha iyiyiz bebeğim kızlar iyi de benim halim yok pek
Sakin yeme kaptanımDil cikaran bir bebeHeheee bok eksi gelirim
Aaayyy evetttt yandıkkÖyle yap tabi uykunun tadını çıkar sonra yatağın her yerine yastıkta koysan uyuyamıyorsun
Aynen canımİlaçlarını düzenli al dinlenmeye çalış bugünde kuzum
Eylulun agzi sulanmis banada ver eylul
Buluşuruz yavru kardeşim kızları bırakıp markete gidebilir haberleşiriz duruma göreAynen canımişleri.bitirek buluşak müsaitsen
Tamam canımBuluşuruz yavru kardeşim kızları bırakıp markete gidebilir haberleşiriz duruma göre
Allah kolaylik versin canim disari cikmiyorsun sanirim yuruyuse vs degil mi?Valla her güne neredeyse yorgun başlayınca insan bir şey yapmak istemiyorbu sefer vicdan yapıyorum
Cuma günkü menümüzü merak ediyormus.Yoksa gelip selam vermicek Allahimya
Kimin dogumgünü kaptanim. Masallah minige
Kaptanlar olarak Cuma haric makarna yasaklansinDünden beri yeter menüler de hep makarna gördük
Ex ortim sen nasilsin cok fazla denk gelmiyoruz menülerini de göremiyorum.Eylulun agzi sulanmis banada ver eylul
Afiyet olsun canimsen yime eylul yesin
Sağol canım sende yapAy pizza ve kısır ama diyete uygun ne guzel.menu afiyet olsun canim
Benim de aynı durumlarBugun hafif beslenecem zaten cumadan bu yana duzen alt ust oldu
Yok canım evdeyim çıkamam çocukları bırakıpAllah kolaylik versin canim disari cikmiyorsun sanirim yuruyuse vs degil mi?
Cuma günkü menümüzü merak ediyormus.
Kaptanlar olarak Cuma haric makarna yasaklansin
Sagol canim keske sadece eylul yeseOo afiyet olsun Eylül hanıma
SagolEylulun agzi sulanmis banada ver eylul
Afiyet olsun canimsen yime eylul yesin
Sagol canimAllah kolaylik versin canim disari cikmiyorsun sanirim yuruyuse vs degil mi?
Cuma günkü menümüzü merak ediyormus.
Kaptanlar olarak Cuma haric makarna yasaklansin
Canım hiç bakmadım sözde görümcemle oğlanlarimizi eşimin yanına trasa goturecektik olmadı kp aradı geldi o telastan unuttum benim de aklım da vardıKiz ben dun aç gezdim kizin pesinde yine artim gitmemiş sen naptin boyle kilo durumun nasıl
Niye kim yardım etti eylüleSagol canim keske sadece eylul yese
Sagol
Sagol canim
Benim gecmis doğum günüm
Niye kim yardım etti eylüle
Çok şükür sevindim canım.benimki de iyi elhamdülillahBiraz hafifledi cok sukur canim
Dun idrar verdik doktora temiz cikti
Senin oglan nasil oldu iyimi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?