- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #24.621
Afiyet olsun
Yok yok benim kaptanim yemez.Sen oyle san
Bencede
Haklisin ,haklisinizGelmeyenleri siliyorum listeden sonra bana gelip kimse demesin vay efendim işim vardi vay efendim gelemedim
Sil gitsin gelselermis nedekGelmeyenleri siliyorum listeden sonra bana gelip kimse demesin vay efendim işim vardi vay efendim gelemedim
Bu hafta ben elfatiha
Yok yok benim kaptanim yemez.
Saka yapmistir biz kaptanim.
Haklisin ,haklisiniz
Aksama yemekte yok yemicem bananeAksama ne yapceniz kizlar?
Kurufasulye (insallah esim yapmis olur yemegi) salata yogurt yada yogurt corbasi dusunuyorum.
Dersten ciktim trendeyim eve varmam ikindiyi bulacak
AnamDogum günü pastani annen mi aldi
Ben etiket yapcam buraya gelcek selam vermicek hic tahammulum yokSil gitsin gelselermis nedek
Annenin almasi ne güzel , düsünmesi seni cok hosuma gitti.
Aksama yemekte yok yemicem banane
Anam
Bnde boğa BurcuyumYa bende boğa burcuyum ne geliyosa başımıza yemekten geliyo yeminle
Afiyet olsun canımMenümü yazayım bugun gunu erken kapattım
Bır kaşarli kepeklı ekmege tost
Ara öğün kahve
Aksam yarım tabak kısır üç marul
E Elif_Eylul
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım
He bütün boğalar toplandık
Ay hemen bulurlar inşallah.Bu arada eltim kaynım geldı 1ay bızde kalacaklarmiş buradan ev bakıyorlarinşşalh ona uyup yemem homini gırtlak bıde hamiş benı kesınlıkle azarlayın yeme dıye sımdı yedık ama akşam hıcbısey yememeyı düşünüyorum
Bugun bende aktif degildimde sende fazla bekletme biziTeşekkür ederimkaptanım pek aktıf degılım ıntertetım kısıtlı oldugu ıcın ama yakında aranıza döneceğim
Yok artikBu arada eltim kaynım geldı 1ay bızde kalacaklarmiş buradan ev bakıyorlarinşşalh ona uyup yemem homini gırtlak bıde hamiş benı kesınlıkle azarlayın yeme dıye sımdı yedık ama akşam hıcbısey yememeyı düşünüyorum
Afiyet olsun.Menümü yazayım bugun gunu erken kapattım
Bır kaşarli kepeklı ekmege tost
Ara öğün kahve
Aksam yarım tabak kısır üç marul
E Elif_Eylul
Allah kolaylik versin ben kendi aileme bile en fazla 5 gün tahammül edilebiliyorum, tabi mecburi bu zaman 1 ayi buldugu oluyor ama ben dayanamiyorum. Devam temizlik yemek is yap gönüllerini hos tut , iyi güzel ama sürekli olmasi beni yipratiyor.Bu arada eltim kaynım geldı 1ay bızde kalacaklarmiş buradan ev bakıyorlarinşşalh ona uyup yemem homini gırtlak bıde hamiş benı kesınlıkle azarlayın yeme dıye sımdı yedık ama akşam hıcbısey yememeyı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?