- 21 Mayıs 2019
- 915
- 2.578
- 113
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #24.641
Afiyet olsun canımBugünkü menüm
Omlet bir dilim ekmek
2 kupa yeşil cay
Akşam yayla corbası
Bir kasık patates püresi
Tesekkürler canom sen neler yedin anlat bakimmAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canımE Elif_Eylul
Sabah iki yumurta
9 zeytin
Az reçel
Bir dilim ekmek
Aksam
Armut
M MissHayaLet
7000 adım
☹☹☹☹Tesekkürler canom sen neler yedin anlat bakimm
Amin canım amınAy hemen bulurlar inşallah.
Sen dikkat et canım bütün çabaların boşa gitmesin o kadar uğraşıyorsun ye derlerse ben sağlıklı besleniyorum de
tamam kaptanım tek sıkıntım sporlarımı aksatmamakBugun bende aktif degildimde sende fazla bekletme bizi
Yok artik
Vlla kuzum zaten evlılıklerı sorunlu daha gelır gelmez kavga ettıler esımde bıraz yanımızda dursunlar hem degısıklık olur hhemde bı konuşsunlar anlaşırlar belkı dedı oylelıkle neysekı eltım kafa dengi anlasıyoz aynen normalde kndıme oglen yemek hazırlamam hıc dıyete baslayalı berı ama mecbur hazırladım neysekı ramazanAfiyet olsun.
Allah kolaylik versin ben kendi aileme bile en fazla 5 gün tahammül edilebiliyorum, tabi mecburi bu zaman 1 ayi buldugu oluyor ama ben dayanamiyorum. Devam temizlik yemek is yap gönüllerini hos tut , iyi güzel ama sürekli olmasi beni yipratiyor.
Aynen tatlım 7kılo verdım emek emek tekrar almak ıstemıyorum kesınlıkle sımdı gıydıgım kıyafetlerim bolardı cok memnunum tekrar kilo başa bela bısey de degıl mıdem agrıyor zaten bıraz cok yedıgım zaman kendımi şişmiiş gıbı hıssedıyomAy hemen bulurlar inşallah.
Sen dikkat et canım bütün çabaların boşa gitmesin o kadar uğraşıyorsun ye derlerse ben sağlıklı besleniyorum de
Aksam armut üstüne kahve içtim yeme içme işim bitti kaptanımAfiyet olsun canım
Aksam ne yedin
Bugün menü yazmasam guzel olurAksam armut üstüne kahve içtim yeme içme işim bitti kaptanımsen yedinmi o pastadan ne kadar yedin ceza geliyormuu
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım22.03
Kahvaltı 7.00
1 dilim yumurtalı ekmek
Bikac parca tel peynir
Öğlen
1 dilim ekmek TT
2 kasık s.s. bulgur
Aksam
1 kase tel sehriye corbası
1 tabak karnıbahar haslama
2 kasık s.s. bulgur
1 dilim TT ekmek
Atıştırmalık
Badem çiğ yer fıstıgı fındık
Su 2.5 litre
E Elif_Eylul
Sağol canımAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Sagol kaptanım sana daAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Maşallah bak gitmiş 7 kiloAynen tatlım 7kılo verdım emek emek tekrar almak ıstemıyorum kesınlıkle sımdı gıydıgım kıyafetlerim bolardı cok memnunum tekrar kilo başa bela bısey de degıl mıdem agrıyor zaten bıraz cok yedıgım zaman kendımi şişmiiş gıbı hıssedıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?