Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim kızda dün anneme giderken diyoki
Anne seni ben çok seviyorum çünkü sen benim dedigim herseyi yapiyosun,bende seni seviyorum kızim
Ama anne simdi biz ananeme gidiyoruzya havada bukadar soguk olmak zorundami,gunes ciksa ne olurdu kim yapiyor bunu Allah kızim eee yapmasin söyleyimmi ben üşüyorum
Bide anne gece neden oluyor olmasini istemiyorum cunku geceyi sevmiyorum uyumak istemiyorum,ama gece olmazsa dinlenemeyizki kızim ama ben dinlenmek istemiyorumki

Hay Allah'ım ya sipaya bak çok biliyorlar herşeyi

Biz 5 senedir tüp bebek denemeleri peşindeyiz
4 deneme yaptık cok sey yasadık beklemedik yani canım ama nasip işte
Allahim hayirlisi ile tez vakitte kucagini doldursun,
1gün önce 1kalip peynir aldim marketten,ogun benim kocada gitmis,2kalip peynir,1kilo lor,1kalip eski kasar almis,dünde annem lorla keci peyniri koymusmöööö olduk
Ohhh simdi lor peynirle tereyagli yumurta nede güzel olur.Afiyetle yiyin.
Bir kac gundur kizim hastaydi duzen bozuldu toparlamaya çalışıyorum
Senin nasil gidiyiz diyet takip edemiyorum
Gecmis olsun, benim iyi gidiyor cok sükür tartiya son bir gün
Rahat olamıyorum ben sakin kahvaltı seviyorum herkes uyurken
Oh ne güzel tadini cikara cikara
Kulaklarım bile ağrıyor
Gecmis olsun,
Kızım diyor ki anne hani sen kahvaltıdan sonra spor yapacaktın yaparım dedim iyi hadi o zaman matı çıkar diyor
Bunu diyen kac yasinda masallah ona
Tek umudum son iki gün haftasonu olunca büyük kız evde ortalık savaş alani oluyor o zaman
3 ü bi anda cok normal. Bizimkiler bile 2 tane ,3 ve 7 yasindalar sabah bir balonu paylasamadilar.
Herşeyi de biliyor ağzını yediğim
Akilli bidik E Elif_Eylul

22 Mart spor
50jj
100 mekik
100 ip atlama E Elif_Eylul Eki Görüntüle 3032253
Kiz evin halilari eskiyecek ,zemin yakinda cökecek mat üstünde mi yapiyorsun sporlarini. ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…