- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #24.961
Heyy Allahim ya bu grip degil artik virus veriyolar bize yiyiceklerden havadan artık ona inandimKulaklarım bile ağrıyor
Heee tamam canim gecmis olsunGünaydın canım
Gözün aydın canım
Afiyet olsun canım
Yok kayinvalidemin hastane işleri var onları hallediyor.
Kızım diyor ki anne hani sen kahvaltıdan sonra spor yapacaktınyaparım dedim iyi hadi o zaman matı çıkar diyor
Tek umudum son iki günHeee tamam canim gecmis olsun
Yarin kahvaltini yaparsin
Herşeyi de biliyor ağzını yediğim
Herşey mümkünHeyy Allahim ya bu grip degil artik virus veriyolar bize yiyiceklerden havadan artık ona inandim
Dime okadar zekiyimHerşey mümkün
Hay Allah'ım ya sipaya bak çok biliyorlar herşeyiBenim kızda dün anneme giderken diyoki
Anne seni ben çok seviyorum çünkü sen benim dedigim herseyi yapiyosun,bende seni seviyorum kızim
Ama anne simdi biz ananeme gidiyoruzya havada bukadar soguk olmak zorundami,gunes ciksa ne olurdu kim yapiyor bunu Allah kızim eee yapmasin söyleyimmi ben üşüyorum
Bide anne gece neden oluyor olmasini istemiyorum cunku geceyi sevmiyorum uyumak istemiyorum,ama gece olmazsa dinlenemeyizki kızim ama ben dinlenmek istemiyorumki
Allahim hayirlisi ile tez vakitte kucagini doldursun,Biz 5 senedir tüp bebek denemeleri peşindeyiz
4 deneme yaptık cok sey yasadık beklemedik yani canım ama nasip işte
Ohhh simdi lor peynirle tereyagli yumurta nede güzel olur.1gün önce 1kalip peynir aldim marketten,ogun benim kocada gitmis,2kalip peynir,1kilo lor,1kalip eski kasar almis,dünde annem lorla keci peyniri koymusmöööö olduk
Gecmis olsun,Bir kac gundur kizim hastaydi duzen bozuldu toparlamaya çalışıyorum
Senin nasil gidiyiz diyet takip edemiyorum
Oh ne güzel tadini cikara cikaraRahat olamıyorum ben sakin kahvaltı seviyorum herkes uyurken
Gecmis olsun,Kulaklarım bile ağrıyor
Bunu diyen kac yasindaKızım diyor ki anne hani sen kahvaltıdan sonra spor yapacaktınyaparım dedim iyi hadi o zaman matı çıkar diyor
3 ü bi anda cok normal. Bizimkiler bile 2 tane ,3 ve 7 yasindalar sabah bir balonu paylasamadilar.Tek umudum son iki günhaftasonu olunca büyük kız evde ortalık savaş alani oluyor o zaman
Akilli bidik E Elif_EylulHerşeyi de biliyor ağzını yediğim
Benim kızda dün anneme giderken diyoki
Anne seni ben çok seviyorum çünkü sen benim dedigim herseyi yapiyosun,bende seni seviyorum kızim
Ama anne simdi biz ananeme gidiyoruzya havada bukadar soguk olmak zorundami,gunes ciksa ne olurdu kim yapiyor bunu Allah kızim eee yapmasin söyleyimmi ben üşüyorum
Bide anne gece neden oluyor olmasini istemiyorum cunku geceyi sevmiyorum uyumak istemiyorum,ama gece olmazsa dinlenemeyizki kızim ama ben dinlenmek istemiyorumki
Kiz evin halilari eskiyecek ,zemin yakinda cökecek
Allahim hayirlisi ile tez vakitte kucagini doldursun,
Ohhh simdi lor peynirle tereyagli yumurta nede güzel olur.Afiyetle yiyin.
Gecmis olsun,benim iyi gidiyor cok sükür tartiya son bir gün
Oh ne güzel tadini cikara cikara
Gecmis olsun,
Bunu diyen kac yasindamasallah ona
3 ü bi anda cok normal. Bizimkiler bile 2 tane ,3 ve 7 yasindalar sabah bir balonu paylasamadilar.
Akilli bidik E Elif_Eylul
Kiz evin halilari eskiyecek ,zemin yakinda cökecekmat üstünde mi yapiyorsun sporlarini. ?
Ben kahvaltı olayından vazgeçtim ne zaman kahvaltı hazırlamaya kalksam benim uşaklar yedirmiyo hazirladigimla kaliyomKalkamıyomkızlar gözüme bakıyo aç.aç
Yere büyük bi örtü açıyorum hep beraber oturuyoruzBen kahvaltı olayından vazgeçtim ne zaman kahvaltı hazırlamaya kalksam benim uşaklar yedirmiyo hazirladigimla kaliyom
En iyisi kökten cözümBen kahvaltı olayından vazgeçtim ne zaman kahvaltı hazırlamaya kalksam benim uşaklar yedirmiyo hazirladigimla kaliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?