- 8 Aralık 2021
- 3.355
- 14.235
- 158
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #24.981
Benim oğlan 4.5 yaşında hala kahvaltı nedir bilmiyo yemek yemiyor varı yoğu sütYere büyük bi örtü açıyorum hep beraber oturuyoruz
Afiyet olsun canım kolay gelsinKizlar ben derse kacar, ben de bugün yanima kahvalti aldim.
2 dilim tt ekmek
Kasar peyniri
Domates
Salatalik
Kahve
Saat 10da yiyecegim.Ve acimmmmm .
Acilen onu bıraktırman lazımBenim oğlan 4.5 yaşında hala kahvaltı nedir bilmiyo yemek yemiyor varı yoğu süt
Nasıl yani kız aa ben tabak yapıyorum önüne peynir harici yemiyor bende tost falan yapip icine koyuyorumBenim oğlan 4.5 yaşında hala kahvaltı nedir bilmiyo yemek yemiyor varı yoğu süt
Kahvalti dedimi hemen masaya oturur benimki yemezsen büyüyemezsin okula gidemezsin diyorum ben bitiriyor tabaginiAcilen onu bıraktırman lazım
Yavru benim oğlan hem prematür doğdu hem reflüsu vardı yoğun hemde kronik gazı vardı ne yese içse kustu bı tek süt kusturmadi kaç tane doktora gittik çözüm bulamadık şükür değerleri falan iyi bı tek kilo olarak 2 kilo geri doktorda karışma içsin okula başlayınca alışır dediAcilen onu bıraktırman lazım
Bizimki de öyle. Küçük de alıştı . Acıkınca çekmeceden örtüyü alır otururKahvalti dedimi hemen masaya oturur benimki yemezsen büyüyemezsin okula gidemezsin diyorum ben bitiriyor tabagini
Keşke benimkide öyle olsa neler alıyorum kendi için hazirladigimla kalıyorumKahvalti dedimi hemen masaya oturur benimki yemezsen büyüyemezsin okula gidemezsin diyorum ben bitiriyor tabagini
Azda olsa biseyler yemiyormuYavru benim oğlan hem prematür doğdu hem reflüsu vardı yoğun hemde kronik gazı vardı ne yese içse kustu bı tek süt kusturmadi kaç tane doktora gittik çözüm bulamadık şükür değerleri falan iyi bı tek kilo olarak 2 kilo geri doktorda karışma içsin okula başlayınca alışır dedi
Benim reyyan da prematüre. Şu an çeyrek tost gömdüYavru benim oğlan hem prematür doğdu hem reflüsu vardı yoğun hemde kronik gazı vardı ne yese içse kustu bı tek süt kusturmadi kaç tane doktora gittik çözüm bulamadık şükür değerleri falan iyi bı tek kilo olarak 2 kilo geri doktorda karışma içsin okula başlayınca alışır dedi
Tek kahvaltı olsa iyi yemeklerin tadını bile bilmiyorNasıl yani kız aa ben tabak yapıyorum önüne peynir harici yemiyor bende tost falan yapip icine koyuyorum
Büyüyene kadar gider böyle ozaman,keske yiyebilse, benim oglanda simdi yemiyor 15yasindaTek kahvaltı olsa iyi yemeklerin tadını bile bilmiyor
Günaydın canım afiyet olsunGünaydınn sade kahveden sonra kahvaltım aslında ac değilim ama ayakta kalmak icin
Uygulamayı çözmeye çalışıyorumGünaydın canım afiyet olsun
Gözükuyor canimUygulamayı çözmeye çalışıyorumresim yükledim gözüküyor mu
Gözükuyor canim
Pilatesi mat üstünde yapıyorum canımAllahim hayirlisi ile tez vakitte kucagini doldursun,
Ohhh simdi lor peynirle tereyagli yumurta nede güzel olur.Afiyetle yiyin.
Gecmis olsun,benim iyi gidiyor cok sükür tartiya son bir gün
Oh ne güzel tadini cikara cikara
Gecmis olsun,
Bunu diyen kac yasindamasallah ona
3 ü bi anda cok normal. Bizimkiler bile 2 tane ,3 ve 7 yasindalar sabah bir balonu paylasamadilar.
Akilli bidik E Elif_Eylul
Kiz evin halilari eskiyecek ,zemin yakinda cökecekmat üstünde mi yapiyorsun sporlarini. ?
Günaydın canım afiyet olsunGünaydınn sade kahveden sonra kahvaltım aslında ac değilim ama ayakta kalmak icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?