- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #25.021
Tamam siyirdilar iyice
Aman aldığımız gibi veririz canımızdan kıymetli mi
Çakallar bulmuşlar birbirlerini
Çakallar bulmuşlar birbirlerinibeni yiyin daha da yemek yok size
Ozaman benim citos olmam gerekiyor
Yok artık
O zaman relax
Yemeyiz ki zaten dime E Elif_EylulÇakallar bulmuşlar birbirlerinibeni yiyin daha da yemek yok size
Haber şöyle:
"Bilim adamlarına göre; ağlayınca vücudumuz yağ yakan hormonlar salgılıyormuş. Bunun için en iyi zamanı, 19:00-22:00 saatleri arasıymış..
Hayatının mutlaka bir döneminde ya da bir gününde, saatinde her insan ağlamıştır. Ağlamak sadece üzüntüden değil mutluluktan kaynaklı da olabilmektedir. Peki, ağlamak vücuda zararlı mıdır yoksa yararları var mıdır? Ağlamak zayıflatır mı? Ağlamak kilo verdirir mi?
• Ağlayınca vücudumuz kortizol seviyesini azaltan hormonlar salgılıyor. Bunlar da vücuttaki yağı eritmeye başlıyormuş.
• Yalnızca gerçek duygulardan kaynaklanan gözyaşı bu hormonları devreye sokuyormuş yani yalandan ağlamak işe yaramıyor
• Bilim insanları ayrıca ağlamak için en iyi zamanın 19:00-22:00 saatleri arasında olduğunu; Çünkü bu zaman diliminin insanların sevdikleri ile olmayı veya kendilerini ağlatabilecek filmler izlemeyi en çok istedikleri zaman dilimi olduğunu söylüyorlar."
Ya ben çok üzüldüğümde bile ağlayamam sinir olurum ağlamayım diye kendimi kasarım demek hep ondan bu kilolar
La daha ne yiceniz
Ben bu uygulamayı denerimAğla en az 2.5 kilo gider senden bu hafta o zaman ,
SanmamLa daha ne yicenizo yedikleriniz sizi cumaya kadar götürür zaten
Tamam 19/22 arası hepimiz mendilleri hazırlayalımBen bu uygulamayı denerim
Aman kalsın en son viks denemesinden sonra yandım şimdi de ağlayayım. Diyet diyet değil nefis sınavına döndü çekirge önce viks sürerek yandın kavruldun şimdi kendini sulamak için ağlayacaksın tuzlu suyla daha güzel yanacaksınAğla en az 2.5 kilo gider senden bu hafta o zaman ,
Psikologa kadar götürdüm ben kendisini bırakıp ise gittiğim için zorlu bir hamilelik geçirdiğim için oluyomus bunlar travma gibi bişey yaniBüyüyene kadar gider böyle ozaman,keske yiyebilse, benim oglanda simdi yemiyor 15yasinda
Aman kalsın en son viks denemesinden sonra yandım şimdi de ağlayayım. Diyet diyet değil nefis sınavına döndü çekirge önce viks sürerek yandın kavruldun şimdi kendini sulamak için ağlayacaksın tuzlu suyla daha güzel yanacaksın
Yok ya saatler uymuyor benim çocuklar benle birlikte heba ederler kendini ben üzülünce benimkiler bin kat üzülüyorTamam 19/22 arası hepimiz mendilleri hazırlayalım
Senin ineklerin vardi yanlis hatırlamıyorum demiKız kim dedi sana vick sür orana burana diye
Yok ya saatler uymuyor benim çocuklar benle birlikte heba ederler kendini ben üzülünce benimkiler bin kat üzülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?