- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #26.041
Ooo cok guzel eksi tebrikler canim
Eksin cok guzel canim tebrikler ❤Hayırlı bereketli cumalar günümüz cok güzel gecsin
Ben gecen hafta 62.3
Şimdi 60.7
Cok motive etti bu sayfa beni kızlar hadi canlanın hepimiz hedefimize ulasıcaz cok şükür bugünğz saglıklıyız güzeliz bide zayıf olsak tamamdır
60 li rakamlara çok yaklaştımOoo cok guzel eksi tebrikler canim❤
Kız ne güzel düşmüşsün ne geri alması amam diyem sakın60 li rakamlara çok yaklaştımbugün serbestlik geri almazsam bu verdiklerimi iyi
Varda dosya ekleye basıyrm acmıyorEksin cok guzel canim tebrikler ❤
Tarti fotosu varmi
Şimdi kahvaltı yapacağım canım inşallah almam evetKız ne güzel düşmüşsün ne geri alması amam diyem sakın
Ekran görüntüsü alıp at canım kalitesi yüksekse cıkmıyorVarda dosya ekleye basıyrm acmıyor
Hafif et alma kız deli misin ne güzel verdigini geri mi alcanŞimdi kahvaltı yapacağım canım inşallah almam evet
Gelsinmi eksi ben şok
Gecen hafta 75.5
Bu hafta 74.2
1.3 bu hafta biraz ara veriyorum kızlar kilo bildiriminde wc icin hap icmekten sıkıntı yasiyorum cok kötüýüm
Eki Görüntüle 3033968
Gecen hafta 77.80
Bugun 76.36
-1.4
Tebrikler canlar bu hafta motivasyon düşüklüğüne rağmen harikasınızHayırlı bereketli cumalar günümüz cok güzel gecsin
Ben gecen hafta 62.3
Şimdi 60.7
Cok motive etti bu sayfa beni kızlar hadi canlanın hepimiz hedefimize ulasıcaz cok şükür bugünğz saglıklıyız güzeliz bide zayıf olsak tamamdır
Dosya ekle kısmı hiç acılmıyır silip tekrar yüklicemEkran görüntüsü alıp at canım kalitesi yüksekse cıkmıyor
Varda dosya ekleye basıyrm acmıyor
Bal canim ... nokta olan yerden yukleyebilirsin resim ekle diceksinDosya ekle kısmı hiç acılmıyır silip tekrar yüklicem
Günaydın canımGünaydın güzeller
Tebrikler canlar bu hafta motivasyon düşüklüğüne rağmen harikasınız
Günaydın canımGünaydın güzeller
Günaydın canımGünaydınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?