Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten fazla bir kilon yokki kuzum ya WC yi bekle ama en fazla 400 gram farkeder
Beklediğimi biliyor galiba
65 olsaammmm normal boyutlarda olurum en azından hiç üzülmem gitmeyene
İnşaAllah o günleri görürsün ablam bu sefer daha da vermek isteyeceksin benim başıma bela bir göbek var doğumlardan kalan
Dün de yazmadin ne yedigini bu da normal bisey
Dedim neler yaptıklarımı onlardan yedim işte

Bu hafta pilav türünü çok yedim hafta boyu yediklerime baktım da ona bağladım bı de yumurtlama gunum heralde ondan emin değilim
Reglin yaklasmadıği sürece yumurtlama günü diye bisey yok bunu sordum doktora öyle birsey yok dedi
Ama yedkilerimizden kaynaklı artın pazartesi eksin cok guzeldi artıya cevirdin neyse haftaya daha guzel olur bozma moralini
I79gordum sukkuır
7lere gelmissin canim tebrikler eksin cok guzel

200gram eksi canim
Olsun canim haftaya daha guzel olur❤
Kizlar ben de attim tarti fotomu. Kac haftadir 67lerde kaldim. Aksamlari ac yatiyorum. Cogu zamab oglen 14e kadar bisey yemiyorum sonuc bu . Bu hafta adim da yaptim. Bu sabah ümitliydim.
Aç kalmicaksin tek ögun yapicaksin bu net

Yumurtlama olmazsa adet olamazsın ki adetten iki hafta sonra yumurtan çatlar catlamadan 2 hafta sonrada adet görürsün benim doktor hep böyle der

Yumurtlama olmazsa adet olamazsın ki adetten iki hafta sonra yumurtan çatlar catlamadan 2 hafta sonrada adet görürsün benim doktor hep böyle der
Ama yumurtlama dan kac gun sonra adet oluyosun canim 2hafta eee arti neden olurki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…