- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #26.101
Aaa neden böyle oldu eksiydin Pazartesi canimGünaydın kızlar ben +400 deyim
Olsun canım bozma moralini haftaya cuma nasipseGünaydın kızlar ben +400 deyim
Bu hafta pilav türünü çok yedim hafta boyu yediklerime baktım da ona bağladım bı de yumurtlama gunum heralde ondan emin değilimAaa neden böyle oldu eksiydin Pazartesi canim
Grup olduğu sürece sıkıntı yok kilolarimizin hepsini verecez insallahOlsun canım bozma moralini haftaya cuma nasipse
Beklediğimi biliyor galibaZaten fazla bir kilon yokki kuzum ya WC yi bekle ama en fazla 400 gram farkeder
İnşaAllah o günleri görürsün ablam bu sefer daha da vermek isteyeceksin benim başıma bela bir göbek var doğumlardan kalan65 olsaammmmnormal boyutlarda olurum en azından hiç üzülmem gitmeyene
Dedim neler yaptıklarımı onlardan yedim işteDün de yazmadin ne yedigini bu da normal bisey
Reglin yaklasmadıği sürece yumurtlama günü diye bisey yokBu hafta pilav türünü çok yedim hafta boyu yediklerime baktım da ona bağladım bı de yumurtlama gunum heralde ondan emin değilim
7lere gelmissin canim tebrikler eksin cok guzelI79gordum sukkuır
Duraklamaya girmişsindir biraz şaşırt bedenini canımKizlar ben de attim tarti fotomu. Kac haftadir 67lerde kaldim. Aksamlari ac yatiyorum. Cogu zamab oglen 14e kadar bisey yemiyorum sonuc bu . Bu hafta adim da yaptim. Bu sabah ümitliydim.
200gram eksi canim
Olsun canim haftaya daha guzel olur❤
Aç kalmicaksin tek ögun yapicaksin bu netKizlar ben de attim tarti fotomu. Kac haftadir 67lerde kaldim. Aksamlari ac yatiyorum. Cogu zamab oglen 14e kadar bisey yemiyorum sonuc bu . Bu hafta adim da yaptim. Bu sabah ümitliydim.
Yumurtlama olmazsa adet olamazsın ki adetten iki hafta sonra yumurtan çatlar catlamadan 2 hafta sonrada adet görürsün benim doktor hep böyle derReglin yaklasmadıği sürece yumurtlama günü diye bisey yokbunu sordum doktora öyle birsey yok dedi
Ama yedkilerimizden kaynaklı artın pazartesi eksin cok guzeldi artıya cevirdin neyse haftaya daha guzel olur bozma moralini
7lere gelmissin canim tebrikler eksin cok guzel
Aynen bu hafta spor falan yapamadım . Bi dr hastalık200gram eksi canim
Olsun canim haftaya daha guzel olur❤
Aç kalmicaksin tek ögun yapicaksin bu net
Ama yumurtlama dan kac gun sonra adet oluyosun canim 2hafta eee arti neden olurkiYumurtlama olmazsa adet olamazsın ki adetten iki hafta sonra yumurtan çatlar catlamadan 2 hafta sonrada adet görürsün benim doktor hep böyle der
Bilmem sabah tartıldım artiydim şimdi tartilcam
Tebrikler canim
Canım yumurtalama yok derken diyeti etkileyecek bi durum yok demek istemişYumurtlama olmazsa adet olamazsın ki adetten iki hafta sonra yumurtan çatlar catlamadan 2 hafta sonrada adet görürsün benim doktor hep böyle der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?