- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #26.141
Neyse canim bide spor yaptin artiyi atmak icin haftaya korumaya gec yeterli benceGeçen hafta 55,6
Bu hafta 55,9
+300 E Elif_Eylul üzgünüm kızlar spor ile bu kadar gittisabah 57,1 çıkmıştım Eki Görüntüle 3034034
Üzülme canım bende sabitimGeçen hafta 55,6
Bu hafta 55,9
+300 E Elif_Eylul üzgünüm kızlar spor ile bu kadar gittisabah 57,1 çıkmıştım Eki Görüntüle 3034034
vallahi canım sen bunca azimle eminim istediğin yere varacaksın ama kilo inatlandı bence sonunda kıracak inadını. Ben azmini tebrik ederim sen yeter ki pes etme.Geçen hafta 55,6
Bu hafta 55,9
Sıkıntı yok hepimiz dökülüyoz ama pazartesiyr eksi gelcezKızlar kaynanam ve yigenim en az 4 kilo vermissindir dedi çok zayifpamissin
Ben de o kadar heyecanlandım ki koşa koşa tartirlmaya gittim ama sonuç
profil foton beni benden aldı buralardutlugdu hahahaSıkıntı yok hepimiz dökülüyoz ama pazartesiyr eksi gelcez
Benim ruh halimprofil foton beni benden aldı buralardutlugdu hahahagrubun ruh hali gibi o ne ya
Neyse haftaya guzel.olur❤Günaydın kaptanım E Elif_Eylul günaydın kızlar
25 mart 2022 kilo bildirimi
Geçen hafta: 80.0 idik
güncel: 80.2
tavuklu pilavlar pastalar çörekler çıktı bu hafta kayıp bir hafta oldu maalesef neyse daha fazla artı yazmadık buna da şükür diyelim
1.25 arti tebriklerKızlar kaynanam ve yigenim en az 4 kilo vermissindir dedi çok zayifpamissin
Ben de o kadar heyecanlandım ki koşa koşa tartirlmaya gittim ama sonuç
Anlamadım ki ben zayıflamışim ama bıSıkıntı yok hepimiz dökülüyoz ama pazartesiyr eksi gelcez
Gunaydin canimGünaydın canım
Cumaya halledersin artin cok degilGeçen hafta 55,6
Bu hafta 55,9
Hiç sormaNeyse haftaya guzel.olur❤
1.25 arti tebrikler
Tebrikler canim eksi eksidirGünaydın kaptanım E Elif_Eylul günaydın kızlar
25 mart 2022 kilo bildirimi
Geçen hafta: 80.0 idik
güncel: 80.2
tavuklu pilavlar pastalar çörekler çıktı bu hafta kayıp bir hafta oldu maalesef neyse daha fazla artı yazmadık buna da şükür diyelim
Dünkü attığım resimler gibi oluyoruz ara araAnlamadım ki ben zayıflamışim ama bıyok tartıda
yok bildiğin artı da 80.5 du pazartesi 80.2 ye geri gelmişim. Yoksa geçen cumaya göre bayağı artı yazmışım Elisa. Geçen cuma 80.0 dı. Bildiğin sınıfta kaldımTebrikler canim eksi eksidir
Siz ne diyosaniz ben onu not ediyorum gerekirse geriye dönuk gidiyorumHiç sormaacaba güncel kilomu yanlış mı söyledim sana
Gonder gelsin arti olan cok nasilsa kazanan belliŞok'a girmeye hazirmisiniz
Bide mıçmasaydıkDünkü attığım resimler gibi oluyoruz ara arabende o kadar mıçtım gene sabitim
Aa artimisin yanlis görmüşümyok bildiğin artı da 80.5 du pazartesi 80.2 ye geri gelmişim. Yoksa geçen cumaya göre bayağı artı yazmışım Elisa. Geçen cuma 80.0 dı. Bildiğin sınıfta kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?