- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #27.121
Valla takimlarda cok kiside vardi ama cok guzel kilo verenler gordumYa. Kızlar bişey diyecem
Acaba benim gibi insülin direnci olupda kıran var mı
Kız onun yüzünden kilo alıyorum ama vermek çok zor oluyor
E Elif_Eylul ve M MissHayaLet kaptanlarim emeginiz gayretiniz cok uzerimizde, amma velakin ben biraz müsaade istiyorum. 2 hafta kaldi sinavima , takinti yapmaya (diyet olayini) basladim. Sinavima odaklanmam gerekiyor kilo da veremedikce cok yipraniyorum.
Kalin saglikcakla
Allah'a emanet ol canım hakkında hayırlısı olsunAllaha emanetsiniz citir hatunlar
Günaydın kuzu
Teşekkür ederim canım
Harika
Oo miss afiyet olsun canım
Sende Allaha emanet ol
İşlerin bitince yine gel
Günaydın canımGünaydın
Günaydın ❤Günaydın kaptanım
Ya benim bir bilgim yok. Bi ağzım var kapadınmı kilo veriyorum .Ya. Kızlar bişey diyecem
Acaba benim gibi insülin direnci olupda kıran var mı
Kız onun yüzünden kilo alıyorum ama vermek çok zor oluyor
Artık kaptanellam belırlesın onuBence mekik yap karın egzersizi olarak çok iyi bir spor
Ay sorun bende mı acepValla takimlarda cok kiside vardi ama cok guzel kilo verenler gordum
Tamamdır kaptanım.Spor belirleyin yapin sorun yok sen fazla seyetmesen buara
Gecen hatirliyosam yedim dedin arti 1.25 geldin bir gozden gecir yedikleriniAy sorun bende mı acep
Oo yeeahh beybii bu hafta bizde ,Çocuklarla 5 bin adım uzak değil takım kaptanım inşallah bu hafta bizim
Kuuzuumm bol bol ye seen bakma hic cikoya can bogazdan gelirEstağfurullah kaptan öyle değil yani arada kaynadiysam iyi kaytarirdim bu hafta bol bol yerdim
Yookk kız dayak da kac yemek buldun otur sizin grup icin
Canım insülün direnci icin sekerlilerden uzak dur karbonhidratlar da dahil buna ben 14 yasındayken falan cıktıydı pirinc makarna ekmek kesmiştim o sekilde gitti kilolar tabi geri geldiler evlendikten sonrAy sorun bende mı acep
Ufaklık yerde oynarken uyudu kaldı bende yatıyorum yoruldum gece kalktım sürekli
Yok beeee kaptanGecen hatirliyosam yedim dedin arti 1.25 geldin bir gozden gecir yediklerini
Uyudumu anammm kuzuUfaklık yerde oynarken uyudu kaldı bende yatıyorum yoruldum gece kalktım sürekli
Gece kalktı sürekli şimdi uyuyorUyudumu anammm kuzu
Uyumadimi gece
Iste o yediklerimiz vücudumuzda 2 hatta 3gun bazen, ödem yapiyor buda tartiya yansiyor hamur isleri kolay atilmiyor vucudumuzdanYok beeee kaptansadece 1 en fazla 2 günüm kaçtı
Haftada 7 gün 7-2=5 kaldı
2 gün yemek kilo almama yeter haklısın
Vur kicina gece uyumadiysan simdide uyumak yok deGece kalktı sürekli şimdi uyuyor
Ahahhaa valla ıkısıde olur aynen ıkısıde kolay hemdeEvet kızlar bu hafta mor kalpler olarak özel bir spor yapıcaz ne yapalım ortak bi karar olsun
Zor olsun istemiyorum çünkü herhesin yapabilmesi açısından size şıklar sunayım efenimm
A) Leslie
B) Eva
C )
Lan şıklar bitdi kolay bişey bulamadım
Neyse kızlar kendi fikirlerinizide yazın bugün kararlaştıralım
K Klassklasik
sunnygirlll
Aamine
M M_atruska
Gurbettt42
karamel Latte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?