- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #27.161
La bi ses etme kızçeler uyuyorKaptanım benim takımım hic aktif deel ben napam ya
@Ece2727
@Pandora27
D u t
@Gozdem__
@Elisa83
@Nilenilhim
Kıızzazcık gelin suraya benimle savasın su karsı takıma karsı
Ne karısıyon kız ablama aaa piissGözlerin niye devrildi
Bakalım kızlar ne diyecek leslie de karar kılacaz gibi eva biraz ilk başlarda zorluyor.
Ablaaa
Bende ayvayı yedim afiyet olsun
Yoo spor yapıyolardır onlar bi kere sen ne bilcenLa bi ses etme kızçeler uyuyor
O benimde ablamNe karısıyon kız ablama aaa piiss
Hee tabi tabiYoo spor yapıyolardır onlar bi kere sen ne bilcen
Yok ebenin gümeci@Ece2727
@Pandora27
D u t
@Gozdem__
@Elisa83
@Nilenilhim
Kız hemen gelin buraya diğer takım gidiyor elden hemen çözüm bulmalıyız bu hafta kilo veremeyenin cezası 10 bin adım
Hic begenmedim
O benimde ablam
Hee tabi tabi
Kız onlar hergune spor kararlastırıyolar biz napıyoruz hic sıfırYok ebenin gümeci
Artık neye kararlaştırırsak canısııııGözlerin niye devrildi
Bakalım kızlar ne diyecek leslie de karar kılacaz gibi eva biraz ilk başlarda zorluyor.
Ablaaa
Bende ayvayı yedim afiyet olsun
İlla kaldıracak spor yapıyorlar zannetı ama bılmıyorkı bızım elımızde sımdıden 10 bın adım var bnm kı de bıttı 10000adımLa bi ses etme kızçeler uyuyor
Maşşallh
Kahvaltı yapıldı 2 dilim glutensiz laktozsuz ekmek yumurta peynir ve kahvaltılıklar5848BLCH tarti fotonu bekliyorum
Hhiiicc begenmedim ama begenmedim atmıyorumArtık neye kararlaştırırsak canısıııı
İlla kaldıracak spor yapıyorlar zannetı ama bılmıyorkı bızım elımızde sımdıden 10 bın adım var bnm kı de bıttı 10000adım
Maşşallhbnm de bııttı
Lan napim markete gittim yemek yapcam ev süpürcemHic begenmedim
Kız onlar hergune spor kararlastırıyolar biz napıyoruz hic sıfır
Başlangıcın hayırlı olsunKahvaltı yapıldı 2 dilim glutensiz laktozsuz ekmek yumurta peynir ve kahvaltılıklar
Sen muhtesemsin sen verirsin kız hadi bakalım gideyim de diğerlerini toplayayımLan napim markete gittim yemek yapcam ev süpürcemben günde en az 10000 adım + yarım saat spor
Başlangıcın hayirli olsun ilk hedefini 70 yazalimmiKahvaltı yapıldı 2 dilim glutensiz laktozsuz ekmek yumurta peynir ve kahvaltılıklar
Pazar günü gocam evde yapamm amaSen muhtesemsin sen verirsin kız hadi bakalım gideyim de diğerlerini toplayayım
Hayırlı olsun tatlışşKahvaltı yapıldı 2 dilim glutensiz laktozsuz ekmek yumurta peynir ve kahvaltılıklar
Oo harikaaArtık neye kararlaştırırsak canısıııı
İlla kaldıracak spor yapıyorlar zannetı ama bılmıyorkı bızım elımızde sımdıden 10 bın adım var bnm kı de bıttı 10000adım
Maşşallhbnm de bııttı
Afiyet olsunKahvaltı yapıldı 2 dilim glutensiz laktozsuz ekmek yumurta peynir ve kahvaltılıklar
Atma sevmiyom kırmızıyıHhiiicc begenmedim ama begenmedim atmıyorum
Evet gocalar evde siz yapmayın biz gocaları atarız dışarı yaparızPazar günü gocam evde yapamm ama
Afiyet olsun başlangıcın hayırlı olsun canımKahvaltı yapıldı 2 dilim glutensiz laktozsuz ekmek yumurta peynir ve kahvaltılıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?