- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #64.501
Burasi esiyorAnam bu ne sıcak
Geçmiş olsun canımSelam kızlar
Dun ufaklik 4 kez kalkti gece istifra edicem diye edemedi de garibim...ama zorlandî...
Bugun onu doktora goturdum,ordan çiktim baska doktora ilac yazdirmaya,cikmisken onu da bunu da derken eve geldim yorulmusiz oğluşla uyuduk.bi de baktim zil caliyor. Buyuk oğlus ve babasi aç biilaç kapida.
Neyse Allahtan makarna seviyorlar.☺aksam da ödev faslıböyle böyle gun bitti. simdi uyudular .siz naptiniz
Iyi geceler canim az oku kendiniİyi geceler kızlaryatayım sabaha geçer inşallah başım çatlıyor resmen
Aksam 8 den sonra da icmem gece cok kalkiyom yoksa.Eve geldimi tamamla suyunu
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin yavrucağaSelam kızlar
Dun ufaklik 4 kez kalkti gece istifra edicem diye edemedi de garibim...ama zorlandî...
Bugun onu doktora goturdum,ordan çiktim baska doktora ilac yazdirmaya,cikmisken onu da bunu da derken eve geldim yorulmusiz oğluşla uyuduk.bi de baktim zil caliyor. Buyuk oğlus ve babasi aç biilaç kapida.
Neyse Allahtan makarna seviyorlar.☺aksam da ödev faslıböyle böyle gun bitti. simdi uyudular .siz naptiniz
Sağol noisyGeçmiş olsun canım
İhh miss valla ev sauna gibiBurasi esiyor
Bnde sormaYa....disarda su icerken tuvalet arayanlardanim
Geçmiş olsun kuzum iyi gecelerİyi geceler kızlaryatayım sabaha geçer inşallah başım çatlıyor resmen
Sağol çiko ❤Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin yavrucağa
Iyi geceler canim Afiyet olsunE Elif_Eylul M MissHayaLet
Öğle:
2 lahmacun
Ara:
1 bardak cay
Akşam:
1 kase yoğurtlu musli
Ara:
1 kupa anne cayi
Su:
3.5 litre
Spor:
Yok
Adım:
14404
İyi geceler hatunlar
Tamam bebiki yaptım
Evet bugün çok sıcak terlik giydim bugün amele yanığı olmuş ayaklarımAnam bu ne sıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?