- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #65.881
Sus bitter hele bindim bir alamete gidiyom kıyameteOhoooo o pişi yiyor kg almıyor haşhaşlı ekmek ne ki ona salata gelir
Kız sana değil M MissHayaLet için dedimSus bitter hele bindim bir alamete gidiyom kıyamete
Teşekkürler canım inşallahAyy cok güldüm
Yaaa cok üzgünüm kuzum inşallah toparlanın cok gecmiş olsun
Hoşgeldiiinn yenii savascı
Rabbim hayırla olup cıkarsın inşallahkorkma kuzum olsun iyi olsun Rabbim kolaylığını verir inşallah
Ooo yırtmısım
Canım içini ferah tut sağlığına kavuşsun bu günler çabuk geçer gider üzme kendiniTeşekkürler canım inşallah
Amin inşallah canım benim teşekkürlerCanım içini ferah tut sağlığına kavuşsun bu günler çabuk geçer gider üzme kendini
Rabbim dermansız dert vermesin yeter ki
Hoşgeldın aşkooevet burdan devam edeceğim pazartesi haftasonunuda belirterek yazarım sıkıntı olmaz.
ben aralıklı oruç yapıyorum zaten günde 1 öğün oluyor yemek bazen 2 günde 1 uzun su oruçları tutuyorum. benim en koly kilo verebildim yöntem bu ondan. ıf yapan aktif bir grup buşmadım bu tarz aktif gruplar beni çok motive ediyor.
Kizlar 3.hafta yarismaya katilcaklar listesi
Sizden ricam bugün kacamak hakkınızı bugün kullanin 1hafta boyunca kaçamak yok güzel yuzdeyle cuma günü alalim yarısmayi lütfen
M MissHayaLet
@Ciko_
@Pandora27
B BitterCikilata
@vienna
@aazra
Aamine
K Klassklasik
@tulay283300
Aboovvv len bu tam bızlıko zman savaş başlasın
Ayyy şükür ıyı ıyııı kas bılen yptım
Bimde pek günaha giremen zatiSessizleşti buralar gidem de yürüyem bari
Bana dua edin dönüşte şeytana uyup bime girmeyeyim
Doktor yavuzdizdarı dinledim geçen de.aşı gibidir diyebir tabir kullandı.insallah biryerlerine şifa olur.....Şifa olsun inşallah
Bn kokoreç hiç yemedim sevmem
BilmiyordumSırfıntıyı götürmeye çalışıyoruzsen gibi fit değiliz kii
Oohh
Kaz etini haslıyorsun hasladıgın suya kuru yufka batırırlar üstüne de pilav et böyle bir yemek
Sagol kuzum gel beraber olsunesim istedi onun icin yaptım
Eveett gercek kardesibilmiyor muydun
En az benim kadar manyak geri döndü yavrumHoşgeldın aşkoo
Aboovvv len bu tam bızlıkLori yenı dıyete başlayan bır savaşcı haftaya -2odemler gıdecek şimdiden hazır ol
Ayyy şükür ıyı ıyııı kas bılen yptımsen nasılsın be yapan ne eden
Bimde pek günaha giremen zati
Doktor yavuzdizdarı dinledim geçen de.aşı gibidir diyebir tabir kullandı.insallah biryerlerine şifa olur.....
Bilmiyordum
Baska kardesi olan var mi bak söyleyin ???
Şu tiridi de hayal edemedim.islak yufkaya pilav ve et dokup kaşikla mı yiyorsunuz.
Birgun biri tirid getirirse diye eyice öğrenem
Hoşgeldin canim gecmis olsunKızlar geçen haftada giremedim . İnanın o kadar uykusuzum ki almak bullak olmuş durumdayım . Saatlerin değişmesiyle sıcakların basmasıyla gece uykularım alt üst oldu . Ve hastalığım resmen nüks etti uykusuzluk ve yorgunluktankilom bu şekilde zar zor idare ediyorum bir yukarı bir aşagıya maalesef . Eki Görüntüle 3078283
Canim ya 2kiside degisiklik yaptıkEee ???
Bana etiketlendiniz diye bildirim geldi.ama burda adim yok...anlamadim...
Neyse
Basarilar kızlar size güveniyoruz
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah 10.00
1 yumurta 1 tk un 1 kasik yogurtlu omlet
Domates
1 .5 dlm Ekmek
Köz patlican salatasi
1 avuc kiraz
Öğlen
çeyRek kokoreç salgam suyu
(Hic yemesem aklima gelmez.cocuga sıfa olur mu ki diye gittim.haftada bir goturcem.antibiyotik manyaği olduk, Allah beterinden korusun.napçamı da şaştım... Insallah şifa olur.)
Aksam 16.00
1 ev kurabiyesi
5 mercimek köftesi
5 kasik taze fasulye
Yesillik ,yoğurt
Su 1.5 lt ,daha icerim.
Spor 3433 adim
M MissHayaLet
E Elif_Eylul
Böyle yazınca ...
Evet kardeşizO neymis hic yemedim.
Hosgeldin
Ben cananbol kilo Vermeer.
Ama 4.cocuga haksizlik yapmissiniz o 3 yasinda olmaliydi
Allah bagislasin.
Ooooo
Onlar ne öyle.afiyet olsun
cok yime
Hosgeldin
Bol kilo vermeler
Miss senin gercek kardesin mi
Tamam canimE Elif_Eylul abla beni bu hafta listeden çıkarirmisin sana zahmet bu hafta detaylı bi temizlik yapicam inşallah
Afiyet olsun canımMönüm
Sabah fırında bıber kızartma yogurtlu
Aksam 5catal menemen bır dılim ekmek
E Elif_Eylul M MissHayaLet 3saat temızlık 10000adım 15dk leslıe
O iş hiç belli olmaz aşkomEn az benim kadar manyak geri döndü yavrum3-4 ay once onun kilosuna ozeniyordum. Zillimle simdi ayni kilodayiz. Dusun artik haftaya atacagi ödemi
Muhahahaha aclik grevine baslayin
Gorecez cicaaamO iş hiç belli olmaz aşkom
Teşekkür ederim kaptanellam lori böyle yapınca daha bı hırslanıyomAfiyet olsun canım
Gorecez cicaaam
Ha tmm o yuzden bildirim geldi bana demek.var da ben mi göremiyorum diyeHoşgeldin canim gecmis olsun
Canim ya 2kiside degisiklik yaptık
Afiyet olsun canım
Evet kardeşiz
Tamam canim
Iyi de ıslakYufkaya etle pilavı sarıp elle yeniyor ama ben elle yiyemiyorum büyükler elle yiyo
10 gün sonra cevremdekilerin hepsi akıl hastanesine yatiyormusBence de öyle yaphakkettiler sana bulastiklarina pişman et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?