Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sagol canım cok sukur kimse de birşey yok hissi kötü sadece

Öyle tabii canım ama gece yalnızlıgı hic sevmem

Sagol canım siz hissettiniz mi oralarda hissetmiş
O panik bi daha olacak korkusu yeter zaten
İnşallah tekrarı yaşanmaz canım geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun Allah korusun herkesi inşallah
Sagol canım amiinn
Okadar yorgunum başim geceden beri çatlıyor ama hic hissetmedim
Ya bende yatarken öyleydim depremi hissettim kalktım yine devam
Evet insan bı tedirgin oluyo hak veriyorum sana ama baska çaren yoksa bismillahillezi lanyedurru diye bir dua var ona netten bakipta onu oku korunursun canim
Bakayim canım

Nettin kız menünün halı ne bacım kokoreç mercimek köfte kurabiye Allah yardımcın olsun kız yenir mi o kadar

Günaydın herkese orucun 34. Saatinden merhaba Benim gibi her sabah dayanamayıp tartılan var mı
Eki Görüntüle 3078477
Beeeen.
Dun 5 mercimek koftesi yedim yemegin yaninda.kesin arttirmis diye korkarak ciktim.ama sabittim sukur .bu stresle hergun tartilirim artik .bu hafta biz kazanmaliyiz
Sabah klasik kahvaltı ekmeksiz
Akşam domates salata domates salata
Sonra su
Sonra kahve
Sonra soda
Sonra yeşilçay
Proteinli sebzeli az yagli birseyler bari yap diyecektim ki eklemeler yapmissin
Sağlık en önemlisi.

Dün ödül günüydü
Bugün telafi edersin

Günaydın kızlar musmutlu haftasonlari olsun inşallah E Elif_Eylul kaptanım E Ece2727 gruptan çıkmak istiyormuş unutuyormus menü yazmayı sana söylememi istedi haberin olsun
Günaydın canım
Gelip kendisi söyleyebilirdi en azindan gecmisimiz vardi bir yardimci oldunuz onca liste tuttunuz hakkinizi helal edin deseler olmaz kii benim beynim agriyor boyle seylerden neyse kendi bilir yolu acik olsun
Günaydın canım nasil oldun

Geçmiş olsun canım tekrar yaşatmasın o korkuyu Rabb'im

Amin inşallah teşekkürler canım
Sagol canım amiinn inşallaah
M Mavi Menekse Aamine kızlar benim sırt bel felç size de öyle bişey oldu mu hareket edemiyom ya
Ben dun yapmadım kuzum ama zorluyorsa bırak mutlaka benimde dizlerim cok agrıyordu son yaptığım gün bugun bakıcam pek keyfim yok gibi yapabilirsem devam edicem
Geçmiş olsun canım inşallah bir daha olmaz.

Günaydın kızlar
Sagol canım inşallah

Sagol canım amiinn inşallaah

Ben dun yapmadım kuzum ama zorluyorsa bırak mutlaka benimde dizlerim cok agrıyordu son yaptığım gün bugun bakıcam pek keyfim yok gibi yapabilirsem devam edicem

Sagol canım inşallah
SIz cok agir spordan başladınız demeyim diyorum heves ediyolar olmaz bu videolari yapanlarla yapan kisiler arasinda daglar kadar fark var yani biz belirli bir kilo düşmeden yapamayız
Hep söylüyorum bize iyi gelicek,45dk tempolu yürüyuş,evde yapilan hafif cardiolar,leslie,mekik,plank, vs.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…