- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #66.081
Gergin tartiliyorsan kaç gram veriyorsun günde canimGünaydın herkese orucun 34. Saatinden merhabaBenim gibi her sabah dayanamayıp tartılan var mı
Eki Görüntüle 3078477
O panik bi daha olacak korkusu yeter zatenSagol canım cok sukur kimse de birşey yok hissi kötü sadece
Öyle tabii canım ama gece yalnızlıgı hic sevmem
Sagol canım siz hissettiniz mi oralarda hissetmiş
Sagol canım amiinnÇok geçmiş olsun Allah korusun herkesi inşallah
Ya bende yatarken öyleydim depremi hissettim kalktım yine devamOkadar yorgunum başim geceden beri çatlıyor ama hic hissetmedim
Bakayim canımEvet insan bı tedirgin oluyo hak veriyorum sana ama baska çaren yoksa bismillahillezi lanyedurru diye bir dua var ona netten bakipta onu oku korunursun canim
Sagol canım amiinn inşallaahO panik bi daha olacak korkusu yeter zaten
İnşallah tekrarı yaşanmaz canım geçmiş olsun
Nettin kız menünün halı ne bacım kokoreç mercimek köfte kurabiyeMenüm
Sabah 10.00
1 yumurta 1 tk un 1 kasik yogurtlu omlet
Domates
1 .5 dlm Ekmek
Köz patlican salatasi
1 avuc kiraz
Öğlen
çeyRek kokoreç salgam suyu
(Hic yemesem aklima gelmez.cocuga sıfa olur mu ki diye gittim.haftada bir goturcem.antibiyotik manyaği olduk, Allah beterinden korusun.napçamı da şaştım... Insallah şifa olur.)
Aksam 16.00
1 ev kurabiyesi
5 mercimek köftesi
5 kasik taze fasulye
Yesillik ,yoğurt
Su 1.5 lt ,daha icerim.
Spor 3433 adim
M MissHayaLet
E Elif_Eylul
Böyle yazınca ...
Beeeen.Günaydın herkese orucun 34. Saatinden merhabaBenim gibi her sabah dayanamayıp tartılan var mı
Eki Görüntüle 3078477
Proteinli sebzeli az yagli birseyler bari yap diyecektim ki eklemeler yapmissinSabah klasik kahvaltı ekmeksiz
Akşam domates salata domates salata
Sonra su
Sonra kahve
Sonra soda
Sonra yeşilçay
Nettin kız menünün halı ne bacım kokoreç mercimek köfte kurabiyeAllah yardımcın olsun kız yenir mi o kadar
Geçmiş olsun canım tekrar yaşatmasın o korkuyu Rabb'imGece sallandık 2 kere 2. Cisi cok fenaydı uyuyamadımbasım catlayiii
Amin inşallah teşekkürler canım
Hergun olacaktıGünaydın herkese orucun 34. Saatinden merhabaBenim gibi her sabah dayanamayıp tartılan var mı
Eki Görüntüle 3078477
Dün ödül günüydüBeeeen.
Dun 5 mercimek koftesi yedim yemegin yaninda.kesin arttirmis diye korkarak ciktim.ama sabittim sukur .bu stresle hergun tartilirim artik.bu hafta biz kazanmaliyiz
Proteinli sebzeli az yagli birseyler bari yap diyecektim ki eklemeler yapmissin
Sağlık en önemlisi.
Günaydın canımGünaydın kızlarmusmutlu haftasonlari olsun inşallah E Elif_Eylul kaptanım E Ece2727 gruptan çıkmak istiyormuş unutuyormus menü yazmayı sana söylememi istedi haberin olsun
Günaydın canım nasil oldunGünaydın
Günaydın
Geçmiş olsun canım inşallah bir daha olmaz.Gece sallandık 2 kere 2. Cisi cok fenaydı uyuyamadımbasım catlayiii
Günaydın
Gunaydinnn
Gunaydin kizlar
Günaydın kızlarGunaydin kizlar
Sagol canım amiinn inşallaahGeçmiş olsun canım tekrar yaşatmasın o korkuyu Rabb'im
Amin inşallah teşekkürler canım
Ben dun yapmadım kuzum ama zorluyorsa bırak mutlaka benimde dizlerim cok agrıyordu son yaptığım gün bugun bakıcam pek keyfim yok gibi yapabilirsem devam edicem
Sagol canım inşallahGeçmiş olsun canım inşallah bir daha olmaz.
Günaydın kızlar
Vay arkadaş ya
SIz cok agir spordan başladınız demeyim diyorum heves ediyolar olmaz bu videolari yapanlarla yapan kisiler arasinda daglar kadar fark var yani biz belirli bir kilo düşmeden yapamayızSagol canım amiinn inşallaah
Ben dun yapmadım kuzum ama zorluyorsa bırak mutlaka benimde dizlerim cok agrıyordu son yaptığım gün bugun bakıcam pek keyfim yok gibi yapabilirsem devam edicem
Sagol canım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?