- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #66.101
Aldin götürdun cocuklari iyi güzel hicmi duşunmüyosun bu cocuk onlari gorunce gitmek isticek,nasil seninkiler eylulü gorunce istiyolarsaVay arkadaş ya
Günaydın ablacım idare ediyor ya dün geceden beri baş ağrısı ve dönmesi varGünaydın canım
Gelip kendisi söyleyebilirdi en azindan gecmisimiz vardi bir yardimci oldunuz onca liste tuttunuz hakkinizi helal edin deseler olmaz kii benim beynim agriyor boyle seylerden neyse kendi bilir yolu acik olsun
Günaydın canım nasil oldun
Günaydın kızlar
Günaydın kızlarGünaydın
Ohoooo o pişi yiyor kg almıyor haşhaşlı ekmek ne ki ona salata gelir
Ay valla yaAldin götürdun cocuklari iyi güzel hicmi duşunmüyosun bu cocuk onlari gorunce gitmek isticek,nasil seninkiler eylulü gorunce istiyolarsa
Rabbim sifa versin canim insaAllahGünaydın ablacım idare ediyor ya dün geceden beri baş ağrısı ve dönmesi var
Gülme kız çiko
Nebilim valla anlamadimAy valla yahadi bana gönderiyor sana niye gönderiyor
Geçmiş olsun canımGünaydın ablacım idare ediyor ya dün geceden beri baş ağrısı ve dönmesi var
Boşver canım ne dicek kendi kafasına göre plan yaomasin sormadan.Nebilim valla anlamadim
Simdi yazdim günden cikart beni diye bakalim ne dicek
Sinir olmaya basladim istemsizce hareketlerdenBoşver canım ne dicek kendi kafasına göre plan yaomasin sormadan.
Ben karışmak istemedimSIz cok agir spordan başladınız demeyim diyorum heves ediyolar olmaz bu videolari yapanlarla yapan kisiler arasinda daglar kadar fark var yani biz belirli bir kilo düşmeden yapamayız
Hep söylüyorum bize iyi gelicek,45dk tempolu yürüyuş,evde yapilan hafif cardiolar,leslie,mekik,plank, vs.
Doğru kız eridim o yüzden gözükmüyom
Naptı naptı naptıM MissHayaLet yok anam yok E Elif_Eylul resmen karşi tarafı savundu nerelerdesin sen tek başıma savaşıyorum resmenC Chikolata_gozlum nerdesın
Geri dönünce de şöyle anne durumu bildiğin halde bana sormadan iş yapma diye.Sinir olmaya basladim istemsizce hareketlerden
Ben kocaman insanim nereye gircegimi kendimmi bilmiyorumki anlamadim
Kendisi anlatsınDoğru kız eridim o yüzden gözükmüyom
Naptı naptı naptı
Rabbim sifa versin canim insaAllah
Sağolun canlarGeçmiş olsun canım
Bebişkom bnde bu hafta omada başlıyorum bırlıkte yapabilirizRica ederim eğer tutabilirsen sende uzun oruç arkadaşı olabiliriz bana uyar çok severim yarışmayı benim rekor 54 saat
Otofajji başlamiş süperrsinn haaa dayabılıyorsanGünaydın herkese orucun 34. Saatinden merhabaBenim gibi her sabah dayanamayıp tartılan var mı
Eki Görüntüle 3078477
Ahhh kuzum ya sen Birak bnce bn dün yapmadım bugun de bakacam bnde
Sakal bırakcaz artikBen karışmak istemedim
Döndü döndü anne veremem bu aralar incire kadar gecinicek kadar para var dedim ama yok anammi anlamiyor benmi anlatamiyorumGeri dönünce de şöyle anne durumu bildiğin halde bana sormadan iş yapma diye.
Dedin canım
Amin insaAllah canimMutlu haftasonlarınız olsun hanımlargüzel - ler olsun inşallah hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?