- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #66.441
Yalnız bnm adımlar yükselip düşüyor
İyilik canım bu sıcakta da Allah yardımcın olsunSelam kızlar herkes iyidir umarım.
Yurtdışından misafirim var, sabahtan beri izmir gezdiriyorum. İlgilenemedim burayla kusura bakmayın.
Selam canım keyifli vakit geçirmelerSelam kızlar herkes iyidir umarım.
Yurtdışından misafirim var, sabahtan beri izmir gezdiriyorum. İlgilenemedim burayla kusura bakmayın.
Noldu naptim
Canım sıkıldı bir ugrasayım dedimNoldu naptim
Canım sıkıldı bir ugrasayım dedimesim yok da kime sarsam diye bakınıyorum
Aayy
Olmadi canım ya gece yine ateşlendı kustu eşimde nobetciydi işyerinde tek gittim giderken arabada yine kustu kan tahlili istedi enfeksiyon yok idrar da temiz sadece burun akıntısı ve öksürük var buharı arttırdı miktar ve gün olarak ateş içinde dolven calpol dönüşümlü veriyorum birde bi tahlil daha aldı ankaraya gönderdik bağışıklık için bakalımYa iyi olmadı mı hiç
Afiyet olsun
Masallah fıstığa
Bana da yapar hep sıpalar ❤❤
Afiyet olsun.
Gecmis olsun nesi vardi?
Cok gecmiş olsun yavruyaOlmadi canım ya gece yine ateşlendı kustu eşimde nobetciydi işyerinde tek gittim giderken arabada yine kustu kan tahlili istedi enfeksiyon yok idrar da temiz sadece burun akıntısı ve öksürük var buharı arttırdı miktar ve gün olarak ateş içinde dolven calpol dönüşümlü veriyorum birde bi tahlil daha aldı ankaraya gönderdik bağışıklık için bakalım
Aayyyiğenlerimle sürekli yapardık dinlemekten sıkılmıstım bi ara
Anlamana sevindimAbla bu arada yaptıgın sar esprisini görmezden geliyorumanlamadım sanma
Anlayalım artıkAnlamana sevindim
Bende espri yapayim dedimAnlayalım artık
İnşallah güzel sonuçlar gelirOlmadi canım ya gece yine ateşlendı kustu eşimde nobetciydi işyerinde tek gittim giderken arabada yine kustu kan tahlili istedi enfeksiyon yok idrar da temiz sadece burun akıntısı ve öksürük var buharı arttırdı miktar ve gün olarak ateş içinde dolven calpol dönüşümlü veriyorum birde bi tahlil daha aldı ankaraya gönderdik bağışıklık için bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?