- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #66.401
Afiyet olsun canımMenum
Sabah 10.00
2 kaşik pismis bulgurlu salata(şu bulgur isi cok iyi oldu.ben gibi doymuyorum diyenlere oneririm.salcali su ile 1 br bulguru pisirdim.dolaba koydum.salatalarima ekleyip ekmeği azaltmaya çalisiyorum)
2 kasik patatesli omlet
1 kk peynir
2 br su
Ara 1 kahve
Ara 1 br misir patlamis ,5 kiraz yarim salatalik 2 br su
Aksam 1 br su ,1.5 dlm ekmek 4 catal patates kizartmasi,2 çatal biber kızartmasi,4 köfte ,salata
Spor 1 saat yuruyeceğim birazdan.yaparsam yine yazarim.
Su : 2 lt (sularimi bundan sonra boyle yazacağim.her ogun 2 br icicem.aralarda da biraz daha.2 yi gecmeye calisacam bakalim .aslinda simdilik hedefim her ögun 2 bardak icmeyi unutmamak. Simdilik 5 br.ictim 5 bardak daha saat 8 e kadar icerim.2 lt olur.)
E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımE Elif_Eylul
Kahvaltı bir haşlanmış yumurta domates salatalık bir kupa çay
Akşam
Dışarıdaydım tavuk wrap kola
Haftaya ins kuzumMaşallah çok güzel birçey başarmışsınbefore after atcaktın bana kandırdın beni kalbim kırıldı
Biz geç anlıyoz biraz
He bana değilmiş o laflar
Maşallah
Çokmu pisti?
Bugün nasıl eksi gördüysem artık
Darlsı başına
Teşekkür ederim canım
Yaptım gitdi
Bana yarış demeyin dediydim artık ben ben değilim
Sağol canımAfiyet olsun canım
Ohh kolada icilmis
Sen zaten kesin yaparsınBu hafta full time yağlar gidecek
Ayyy benim koca gibisin sende susuz bir sofraya oturmaz ölürmüşSağol canım
İçtim valla dayanamam içecege helede kolaya
Benim tek derdim şu içecek olayı zaten yemek yerken bir şey içmezsem boğulurum
Aslında doktorların dedigi yemek yerken icecek ve su icmek mideye bütüyüp daha cok yemeğe yönlendiriyormus tüp midelilere yemekten en az 1 saat sonra izin veriyolar meselaSağol canım
İçtim valla dayanamam içecege helede kolaya
Benim tek derdim şu içecek olayı zaten yemek yerken bir şey içmezsem boğulurum
Sağol canımAfiyet olsun canım
Kızartma olmasa daha iyi olurdu
Telefonuna su hatirlaticiyı ekle istersen daha rahat olur kur saatini hatirlatsin
Yemekten hemen sonra ben de icmiyorum.ama yemekle beraber .zaten az yemeye calisiyorsan iyi oluyor bir doygunluk geliyor bence .su gibi degil de ayran gazoz icer gibi yudum yudum icmekten bahsediyorum.Aslında doktorların dedigi yemek yerken icecek ve su icmek mideye bütüyüp daha cok yemeğe yönlendiriyormus tüp midelilere yemekten en az 1 saat sonra izin veriyolar mesela
Bende ölürümAyyy benim koca gibisin sende susuz bir sofraya oturmaz ölürmüş
Ayran gazoz bunların yeri cabuk bosalıyor bosalınca da yemek yiyesi geliyor insanın benceYemekten hemen sonra ben de icmiyorum.ama yemekle beraber .zaten az yemeye calisiyorsan iyi oluyor bir doygunluk geliyor bence .su gibi degil de ayran gazoz icer gibi yudum yudum icmekten bahsediyorum.
Bende aksine az yerim tabagımı bitiremem çogu zaman.Aslında doktorların dedigi yemek yerken icecek ve su icmek mideye bütüyüp daha cok yemeğe yönlendiriyormus tüp midelilere yemekten en az 1 saat sonra izin veriyolar mesela
Dar ümüklüBende aksine az yerim tabagımı bitiremem çogu zaman.
İçecek içmek zorundayım canım yutamam boğazıma takılıyor
Sende ters işliyorsa demekBende aksine az yerim tabagımı bitiremem çogu zaman.
İçecek içmek zorundayım canım yutamam boğazıma takılıyor
Harbi dar amaDar ümüklü
böylesi daha iyiSende ters işliyorsa demek
Afiyet olsun canım
Benimde gozume o takildi.Afiyet olsun canım
1lokma muzmu neden
Oğlan yememek için anne nolur bu lokmayı sen ye diyince mecburen yedimAfiyet olsun canım
1lokma muzmu neden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?