Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Afiyet olsun canım
Kızartma olmasa daha iyi olurdu
Telefonuna su hatirlaticiyı ekle istersen daha rahat olur kur saatini hatirlatsin

Haftaya ins kuzum

Sağol canım
İçtim valla dayanamam içecege helede kolaya
Benim tek derdim şu içecek olayı zaten yemek yerken bir şey içmezsem boğulurum
Ayyy benim koca gibisin sende susuz bir sofraya oturmaz ölürmüş

Sağol canım
İçtim valla dayanamam içecege helede kolaya
Benim tek derdim şu içecek olayı zaten yemek yerken bir şey içmezsem boğulurum
Aslında doktorların dedigi yemek yerken icecek ve su icmek mideye bütüyüp daha cok yemeğe yönlendiriyormus tüp midelilere yemekten en az 1 saat sonra izin veriyolar mesela

Afiyet olsun canım
Kızartma olmasa daha iyi olurdu
Telefonuna su hatirlaticiyı ekle istersen daha rahat olur kur saatini hatirlatsin
Sağol canım
Su hatirlatici isini hemen yapiyorum iyi dusundun

Aslında doktorların dedigi yemek yerken icecek ve su icmek mideye bütüyüp daha cok yemeğe yönlendiriyormus tüp midelilere yemekten en az 1 saat sonra izin veriyolar mesela
Yemekten hemen sonra ben de icmiyorum.ama yemekle beraber .zaten az yemeye calisiyorsan iyi oluyor bir doygunluk geliyor bence .su gibi degil de ayran gazoz icer gibi yudum yudum icmekten bahsediyorum.

Yemekten hemen sonra ben de icmiyorum.ama yemekle beraber .zaten az yemeye calisiyorsan iyi oluyor bir doygunluk geliyor bence .su gibi degil de ayran gazoz icer gibi yudum yudum icmekten bahsediyorum.
Ayran gazoz bunların yeri cabuk bosalıyor bosalınca da yemek yiyesi geliyor insanın bence

Bende aksine az yerim tabagımı bitiremem çogu zaman.
İçecek içmek zorundayım canım yutamam boğazıma takılıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…