- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #66.701
Aman ufak olan aşağıda durmuyor orada çok bile kaldıHee iyi kizlar neden durmamiski
Bende dedim niye aldiki onu sen rahat et diyedirdeAman ufak olan aşağıda durmuyor orada çok bile kaldı
Boşver iyi oldu arada kalsınlar değişiklik oluyorBende dedim niye aldiki onu sen rahat et diyedirde
Benimde sucuklu tost bitti1 litre detoks suyu bitti
Dun sucuklu yumurta yaptım kahvaltı da bugün ödem olmasın diye yemedimBenimde sucuklu tost bitti
Dun sucuklu yumurta yaptım kahvaltı da bugün ödem olmasın diye yemedim
Aman benimkide 2ince dilim arasinda 2dilim sucuktu eylulden kalmaZaten sucukları da bebem yedi
Kucukmus.cok gecmis olsunSağol canım inşallah çıkmaz bir haftaya gelecekmiş sonuçlar
Daha 6 aylık alerjisi yok ablası var anaokulunda o da sürekli hasta oluyor eve hastalık taşıyor diye düşünüyoruz ama doktorumuz her ihtimali arastirmamiz lazım atlayamayiz dedi sürekli antibiyotik kullanmak zorunda kalıyor çünkü
Benimde sucuklu tost bitti
Bizimkiler de haftasonu sucuklu birseyler istiyor illaki ya tost ya pizza ya sucuklu yumurta yapariz.Dun sucuklu yumurta yaptım kahvaltı da bugün ödem olmasın diye yemedim
Kuzu sen aralıklı oruç yapiyon demiKesinlikle çok iyi geliyor ben ailemden uzaktayım pek çevremde yok sadece iş ve oğlum eşim yoğun çalışıyor burası bana çok iyi geldi
Ben dün instagramda bişey okudum etkisinden hala çıkamadım oturup aglayasim geliyo benimde kızım oğlum var çok kötü oluyorum okuyuncaBuneyaaa valla artik nefret ettim
Thread 'Hamile miyim çok korkuyorum' Hamile miyim çok korkuyorum
Afiyet olsun canımKahvaltı menüm
1 dilim börek
Domates
Bol yeşillik
1 dilim Karpuz
1 bardak çay
M MissHayaLet
E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımMenum
Kalkinca 2 br su
Sabah 10.30
2 br su
1/3 bazlamadan ev pizzası
(Hafta icinden siparisim vardi.)
Yeşillik
Ara 2 br su kahve
Aksam 15.15
2 br su
8 kaşik bezelye yemeğ
5 kaşık makarna
1/3 kk peynirli yesil salata
18.00 belki salatalik yerim, dayanabilirsem hic birsey yemem .buyuk ihtimal.yemem.
Spor 1 saat yuruyeceğim kısmetse yurursem yazarim.
Su 2.5 litreye tamamlayacağim
E Elif_Eylul
Oyyy filizkomm sagoll amiinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?