- 25 Ağustos 2019
- 62.719
- 120.708
- 698
- 31
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #66.721
Ne aldınMarketten geldim
Bende cami avlusunda bebe oynatiyom Allah kabul etsinMarketten geldim
Toparlarsin insaAllah nasil kuzu minnak köfte sagliğı falan sen nasilsinOyyy filizkomm sagoll amiinn
bende anca toparlanıyorum ağrı falan derken 1 2 gun daha iyi olcam yoksa doğru düzgün bakamıyorumdestek olmadan
Iyi minnak kuzu 2 3 saatte bir emziriyorum ama gecelerii gözlerii feltaşı gibi cinToparlarsin insaAllah nasil kuzu minnak köfte sagliğı falan sen nasilsin
Mantar yeşilçay Nutella yeşil elma muz kiraz saplı çay ekmek çocuklara abur cuburNe aldın
Gözün aydın canım Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahIyi minnak kuzu 2 3 saatte bir emziriyorum ama gecelerii gözlerii feltaşı gibi cinbide totosu kaka veya çiş olsun cığlık atıyor baktı bune şimdi altımdaki hiç sevmiyo pek titiz benim kızım bende iyice iyiileşsem cok güzel olcak kuzu annemler var zaten yemeksi birseysi yapıyolar
Ooo baya şeyler almışMantar yeşilçay Nutella yeşil elma muz kiraz saplı çay ekmek çocuklara abur cubur
Inşaallahhh canım benimmGözün aydın canım Rabbim analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Esim geldiKimse yokmu
300Ooo baya şeyler almışama kaç parayla cıktın allah bilir
Yerim ben onin temiz kızlıgını aferin onaIyi minnak kuzu 2 3 saatte bir emziriyorum ama gecelerii gözlerii feltaşı gibi cinbide totosu kaka veya çiş olsun cığlık atıyor baktı bune şimdi altımdaki hiç sevmiyo pek titiz benim kızım bende iyice iyiileşsem cok güzel olcak kuzu annemler var zaten yemeksi birseysi yapıyolar
Ayyy kiyamam dünyaya alışmaya çalısıyor annesiIyi minnak kuzu 2 3 saatte bir emziriyorum ama gecelerii gözlerii feltaşı gibi cinbide totosu kaka veya çiş olsun cığlık atıyor baktı bune şimdi altımdaki hiç sevmiyo pek titiz benim kızım bende iyice iyiileşsem cok güzel olcak kuzu annemler var zaten yemeksi birseysi yapıyolar
Tamam gözlerini devirme anladimEsim geldihizmetlerdeyim simdi de dışarı çıktık
Ne güzel keyif yapıyordum deermişimTamam gözlerini devirme anladim
Kovala ozaman evdenNe güzel keyif yapıyordum deermişim
Tabi kuzummAyyy kiyamam dünyaya alışmaya çalısıyor annesi
Hahahaha kimseye göstermez kukusunu vallahaa açarken bile aglıyoYerim ben onin temiz kızlıgını aferin ona
Hiçbirşeyde almadın zaten yq
Aynen valla fiyatlar uçukHiçbirşeyde almadın zaten yq
Deterjan,peynir,ve birkac seye 200 verdim ortada yencek sey yokAynen valla fiyatlar uçuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?