- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #67.321
YavheheDesene bu hafta liste uçacak %5 geliyore
HıhıBellimi olur
Günaydın canımgünaydın herkese ,eşim şehir dışında bebekti ev işiydi bakamadım dünden beri işe bile yeni geldim tartılamadım bile,artık yarına daha çok eksi olsun baride moralim yerine gelsin
5 kişi olmuş bend ehepsini senin başına sarmak için buraya çağırdım kaptancıgımGünaydın canımhergunmü tartiliyosun
Bide senin sayfaya 2kisi gelmis
Vallami5 kişi olmuş bend ehepsini senin başına sarmak için buraya çağırdım kaptancıgım
evet dayanamıyorum herghün tartılıyorum daha motive diyor beni hergün 1 gr bile olsa verdiğimi görmekGünaydın canımhergunmü tartiliyosun
Bide senin sayfaya 2kisi gelmis
Cumaya hedefin eksi 1bucuk falan sanirimevet dayanamıyorum herghün tartılıyorum daha motive diyor beni hergün 1 gr bile olsa verdiğimi görmek
hem vallah hem billah eski gruptan tanıyorum ikisini onlarda az deli değildirlerVallami
Tamam grup size emanet ben kaçarhem vallah hem billah eski gruptan tanıyorum ikisini onlarda az deli değildirler
2 aslındada hızlı giden kısmı verdiğim için artık haftada max 1,5-1,8 oluyor sporda olmayınca yavaş yavaş sporu dahil edeceğim inşalah artacak yarın diyetisyen randevum var bakalum ordaki durum ne orda ki yag kas durumu daha net belli oluyor daCumaya hedefin eksi 1bucuk falan sanirim
Afiyet olsun canım
Gelsin valla bende sana gitsin
Biri küçük biri büyükAradaki farki bulun 2side ayni séy aslindaEki Görüntüle 3079778
Günaydın canımGünaydın
Kolay gelsin canımGitdimBugün yoğunum giremem herhalde artık yarına görüşürüz dicemde yarın bugümdemde yoğun olcam perşembe görüşürüz
Cilek recelini taşırdım sizin yuzünuzden
Suçunu bastırıyor işte akıllı kediKiz bağrinca hemen sağa sola yatiyor manyak
Fit krem ne işe yarıyorkiHemencecik bır kahve bebem uyurken arkasından leslıebıde fıt krem dıye bırsey aldım onu sürüp bşlıyacagım spora faydası olur ınsllh
Hadi insallah guzel olur senin için bakalim sonuclarini merak ediyorum2 aslındada hızlı giden kısmı verdiğim için artık haftada max 1,5-1,8 oluyor sporda olmayınca yavaş yavaş sporu dahil edeceğim inşalah artacak yarın diyetisyen randevum var bakalum ordaki durum ne orda ki yag kas durumu daha net belli oluyor da
Kız niye sariyorsun5 kişi olmuş bend ehepsini senin başına sarmak için buraya çağırdım kaptancıgım
Bilirsin ben hep kötüyü düşünürüm ama tersini tutsun diyeSende ne güzel motive ediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?