- 8 Aralık 2021
- 3.355
- 14.235
- 158
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #77.341
Yok kaptanım ince bulgurdan yapiliyo içine soğan sarımsak kıyma biraz da salça koyup yapiliyo tadı çok güzel oluyo kasikla ayak üstü yemesi çok zevkli yanında da yoğurt yada ayran missVallahi simitten sandım
Afiyet olsun canımYok kaptanım ince bulgurdan yapiliyo içine soğan sarımsak kıyma biraz da salça koyup yapiliyo tadı çok güzel oluyo kasikla ayak üstü yemesi çok zevkli yanında da yoğurt yada ayran miss
Günaydın canımgünaydın herkeseeee mutlu sabahalar
tartım bozulmadı ise ödemleri atmaya başladım çok şükür 64,6 geldim güzel motive oldu bana hadi inaşlaah cumaya kadar güzl bir sonuç olsun
Valla asma yapragiyla sarma yaparız , köfte yapar onu yapragi eksileyip yeriz ama başka yemeklerde mi varmisAfiyet olsun canım
Sizdemiydi o asma yaprağınla yemek tarzi bisey yapılan
Asma yaprağını marul gibi dograyip,sogan sarimsak salca gibi bisey vardi sankiValla asma yapragiyla sarma yaparız , köfte yapar onu yapragi eksileyip yeriz ama başka yemeklerde mi varmis
Valla onu bilmiyorum abla yaAsma yaprağını marul gibi dograyip,sogan sarimsak salca gibi bisey vardi sanki
GünaydınGünaydın
Günaydın
Günaydın kızlar
GünaydınGünaydın
Günaydın canımGünaydın
sade yoktu ya otomatta ben de aç kalmaktan iyidir dedim götürdüm , dün üşenmeyip sandviç yapsaydım daha iyiydi tabiEn sevdiğim amma sade icseydin sütü keske
Antep’te ince bulgura simit denirVallahi simitten sandım
Bulgur pilavı var sanki öyleAsma yaprağını marul gibi dograyip,sogan sarimsak salca gibi bisey vardi sanki
AllahımAntep’te ince bulgura simit denir
7:30 da uyandımHâlaaa uyuyanlar varmiş
Günaydın canımGünaydın
Bnde dahiliyeye gidiyorum detaylı tahlil isticem inşallah
Bisey var ama neBulgur pilavı var sanki öyle
Bende oglanın kıçına olmayan eşofmanları degistirmeye gidiyorum yoldayim,masayi kurdum kizida uyurken bıraktım7:30 da uyandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?