- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #77.361
Tokat’ta da bat var asma yapraklıBisey var ama ne
Onu biliyorum ama hic sevmedim,patron tokatliydi annesi yapip getirmisti,Tokat’ta da bat var asma yapraklı
Yaaa Bn hiç yemedim onuOnu biliyorum ama hic sevmedim,patron tokatliydi annesi yapip getirmisti,sırf sogan
Evet yapraklı bulgur pilavi benimde aklimda gecen gördümYaaa Bn hiç yemedim onu
geçen gördüm nette asma yapraklı bulgur pilavı ekşili ekşili güzel olur
Günaydın
Günaydın
Günaydın
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar
Günaydın kizlarr
günaydınnnnn , güne 1 kutu kakolu süt ile başladım
günaydın herkeseeee mutlu sabahalar
tartım bozulmadı ise ödemleri atmaya başladım çok şükür 64,6 geldim güzel motive oldu bana hadi inaşlaah cumaya kadar güzl bir sonuç olsun
Günaydın güzelliklerGünaydın
Bnde dahiliyeye gidiyorum detaylı tahlil isticem inşallah
Hatayda sanırım ince bulgura simit deniyor yanlış bilmiyorsamYok kaptanım ince bulgurdan yapiliyo içine soğan sarımsak kıyma biraz da salça koyup yapiliyo tadı çok güzel oluyo kasikla ayak üstü yemesi çok zevkli yanında da yoğurt yada ayran miss
Günaydın canımGünaydın kızlar sabahia karşı yağmur yağdı bizde uyumuşuk tüm geceanca kalktım çay demledim şimdi ortalığı şöyle bir toplayacağım
Rooibos bir sürü cesidi var birini ictim ama begenmedim ben,defne yapragi cok bizdede hic yapmadımdiyetis6yenim ödem için bi çay önerdi probiyotikli rooibos adı dogadanın 3 gündür içiyorum ben faydasını gördüm eger ihtiyacı olan varsa düşüne bilir bide direk kiraz sapı sallama falan değil ve defne yapragı sıcak suya ıslayıp içiyorum
Antepte deniyomus amaHatayda sanırım ince bulgura simit deniyor yanlış bilmiyorsam
Nereye gittin sabah sabahGünaydın canım
Bende otobuste dönüyorum oglana çayı demlettim
Nerenle okudun kız,dedimya esofman aldım ahmete onu degistirmeye gidiyorum diyeNereye gittin sabah sabah
Nasıl yenir o bat bayaaa bat yani
He okuyamamışim demek ki gözüm açılmamış dahaNerenle okudun kız,dedimya esofman aldım ahmete onu degistirmeye gidiyorum diye
Kalorisi çok azdır kaptanımNasıl yenir o bat bayaaa bat yani
Kaloriyi gectim millet kaşıkla yerken ben ucunla tadina baktim,asma yapraginla gömüldü herkes,sırf sogan o yaaa ben sevmem sogan sarimsakKaloris
Kalorisi çok azdır kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?