- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #77.801
Çekil önümden sana fırlayabilirAboo yorgunluktan gözleri dönüyor
NeeeBu pazar günü gittigim gelin ve damat boşaniyormuş,hemde bizim köyden bu kız altınlari paraları almış annesinin evine gitmis
Valla bende şok simdi komşular soyledi
Altınları almayı da akıl etmişValla bende şok simdi komşular soyledi
Ayy anlamadım bide bu kız bizim yandaki yengenin kardesinin kızi,yapanda amcanin kızı hepsi pismanlarmıs,gelin odasinda gelinin ablasi sigara iciyormus sonra damat demis icme vay senmisin diyen eve gitmisler devam etmiş anlasilan olanlar olmusAltınları almayı da akıl etmiş
Ee madem o an evlenmeseymiş takıyı mı beklemişAyy anlamadım bide bu kız bizim yandaki yengenin kardesinin kızi,yapanda amcanin kızı hepsi pismanlarmıs,gelin odasinda gelinin ablasi sigara iciyormus sonra damat demis icme vay senmisin diyen eve gitmisler devam etmiş anlasilan olanlar olmus
Cidden bende üzüldüm kıza degil çocuğaEe madem o an evlenmeseymiş takıyı mı beklemiş
Afiyet olsun canımE Elif_Eylul
10:00 3 çatal yumurta ekmek ekte yarım avokado 4 minik kayısı
13:00 2 kurabiye çay
16:30 kahve 2 anjelik erik 3-5 leblebi
18:00 6 yk patlıcan kebabı salata
Akşam soda içerim
girince illaki selam veriyorum biliyorsun beni girer girmez etiketine baktimAaa fırsat bulmussun
Aman ya şaka yapıyorumgirince illaki selam veriyorum biliyorsun beni girer girmez etiketine baktim
Ya oğlanla pastanede oturduk dr dönüşüAfiyet olsun canım
Kurabiye nedenki
Afiyet olsun canımYa oğlanla pastanede oturduk dr dönüşü
Saolasın olmasaydı eyiydi amaAfiyet olsun canım
Yeni evlenenlermiBu pazar günü gittigim gelin ve damat boşaniyormuş,hemde bizim köyden bu kız altınlari paraları almış annesinin evine gitmis
Evet canim pazar gittimya o düğünYeni evlenenlermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?